Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Profesija Novog doba
SVETLOSNI KOZMETOLOG
Profesija Novog doba SVETLOSNI KOZMETOLOG

Profesija Novog doba
SVETLOSNI KOZMETOLOG

21. septembar (od 10 do 20h)
Beograd, Katanićeva 7

Metoda efikasne, neinvazivne regeneracije i podmlađivanja na ćelijskom nivou, na nivou DNK i na spoljašnjem nivou

Svetlosna kozmetologija je jedna od energetskih tehnologija Novog doba. Kao metoda je bila sistematizovana 2007. godine od strane tima nemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda, na čelu sa reiki učiteljem i vrsnim medijem s dugogodišnjim iskustvom – Sabinom Sangitar Venig.

Svetlosna Kozmetologija je unikatni način isceliteljstva, tokom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, nego se sam isceljuje i podmlađuje zajedno sa njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja nivoa svesti, a time i transformacija.
Nakon tretmana, ili autotretmana, osoba oseća mir, zadovoljstvo, oseća u sebi božansko blaženstvo, a često ima osećaj ispunjenosti ljubavlju, kao da je bila zagrljena, kao malo dete od strane svoje majke.
Osoba postaje lepša, zdravija i bolja u svako smislu. 

Svetlosna kozmetika se smatra jedinim sigurnim putem borbe sa starenjem, jer u ovom slučaju, isceljujući uticaj se vrši na uzrok, a ne na posledicu.

Vreme počinje polako da se kreće s osećajem “kao ka unazad”. Visokofrekventni svetlosni kristali (simboli) podmlađuju i iznutra i spolja. Koža postaje glatka i baršunasta, vezivna tkiva jačaju i regenerišu se, organi se isceljuju i podmlađuju.

Nakon svakog tretmana osoba ne samo što postaje mlađa i lepša, korak po korak dolazi do unapređenja zdravlja i duhovnog rasta. Pod uticajem svetlosnih kristala, dolazi do postepenog, ali sigurnog procesa tokom kojeg se genetski sistem ponovno kodira na novi način, a virus starenja podvrgava se isceljenju. Usled svega toga, proces starenja se usporava i zaustavlja, a kasnije se kreće u obrnutom smeru, tj. uključuje se proces podmlađivanja.

Svako, ko je prošao makar jedan tretman, ili autotretman, Svetlosne kozmetike, odmah oseća na sebi uticaj božanske energije, jer nakon tretmana dolazi do osećaja spokojstva, bezrazložne sreće i radosti.
Prvi makar, i najsuptilniji rezultati, najčešće se primećuju već nakon prvog tretmana.

Metoda Svetlosna kozmetologija je podjednako efikasna u radu na sebi, tako i u radu s drugim ljudima.

Uslov za upis na obuku ne postoji.
Seminar održava: Margarita Milenković, Reiki Master-učitelj
Na kraju seminara dobija se:
Sertifikat, priručnik i specijalni CD za energetsku pomoć tokom izvođenja tretmana.
Prijave na broj telefona: 065/905-22-22