cvet_ljubavi

Reiki energetski sistem
CVET LJUBAVI

11. septembar (od 14 do 17h)
Beograd, Katanićeva 7

Energetski sistem Cvet Ljubavi ili EroStvaralačka punomoć sistematizovan je 2009. godine u Rusiji od strane tima reiki učitelja i stručnjaka iz oblasti duhovno-energetskih metoda. Sistem odlikuju jednostavnost, prirodnost, neškodljivost i, što je najbitnije, delotvornost

Energetski sistem Cvet Ljubavi ili EroStvaralačka punomoć podržava, aktivira, harmonizuje i dodatno razvija 1. i 2. čakru u energetskom sistemu ljudskog bića, što se povoljno odražava na različite aspekte života osobe, kao i na njeno psiho-fizičko stanje.

U samom središtu 1. i 2. energetskog centra ljudskog bića smeštena je velika stvaralačka sila i unutrašnja moć, čija aktivacija pokreće red poželjnih i pozitivnih procesa, od kojih često zavisi pojam sreće i radosti življenja u fizičkom svetu.

Inicijacija u energiju EroStvaralačka Punomoć otvara za osobu jednu vrstu portala koji ne samo da snabdeva potrebnom snažnom energijom kanal inicirane osobe, nego joj i obezbeđuje potpunu stvaralačku punomoć, što se tiče upotrebe ove divne i energije neophodne ljudskom rodu.

Energija EroStvaralačka Punomoć može da se primenjuje kako u radu na sebi, tako i u cilju pomoći drugima, kako kontaktno, tako i na daljinu, bez uključivanja dodatnih simbola.

Efekti:
– Uvećanje individualne harizme
– Uvećanje harizme u muško-ženskim odnosima
– Poboljšanje odnosa i harmonizacija odnosa sa suprotnim polom
– Stanje unutrašnjeg komfora i apsolutne sigurnosti u sebe
– Stvaranje unutrašnjeg stanja: Ja sam dostojan (-a) ljubavi
– Uvećanje privlačnosti za suprotni pol
– Poboljšanje opšteg zdravlja
– Harmonizacija postojećih odnosa u braku ili u vezi
– Pomoć u pronalaženju svog para (muža ili žene, emotivnog partnera)
– Povećanje libida i potencije
– Pročišćenje i jačanje aure, elektro-magnetnog polja
– Uvećanje protoka energije novca u životu osobe
Uslov za obuku i inicijaciju ne postoji. Svako ko oseća potrebu za radom s ovom energijom može da prođe obuku i primenjuje tehniku samostalno.  

Kontraindikacije i mere opreza ne postoje. Simptomi čišćenja nisu zabeleženi.

Seminar održava: Reiki-učitelj Margarita Milenković
Trajanje seminara: 3 sata
Prijave na broj telefona: 065/905-22-22