Bars_Jelena

BARS OBUKA sa Jelenom Milanović
LAGAN NAČIN DA PROMENITE SVOJ ŽIVOT

26. septembar (10-18h)
Maršala Birjuzova 28a, Beograd

Da li ste svesni koliko je sve ustvari lako?
Ili mislite “Lako je njoj da tako priča …”
Ja sam neko ko svojim primerom života pokazuje da je sve moguće.
Isto to ste i VI. Jedinstveni, snažni, hrabri, radosni!
Dodjite da sa lakoćom, zajedno promenimo sve ono što želimo!

BARS OBUKA je ono što će vam omogućiti da sa lakoćom uđete u promenu koju želite. Bez drame, bez traume, bez uslovljavanja i ograničenja.

ACCESS BARS je jednostavna tehnika gde možete za samo jedan dan ovladati praktičnim radom i teorijskim delom. Primićete dva BARS tretmana i daćete dva BARS tretmana. Na obuci ćete steći zvanje Bars praktičara. Dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tačaka na glavi i sertifikat da možete raditi kao praktičar i to naplaćivati. Posle završene obuke imate mogućnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu.

Tretman se izvodi tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd.
Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.
BARSI se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu,a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.
Jelena Milanović, Sertifikovani Bars Facilitator

Cena: 220 evra ako dolazite prvi put, 110 evra ako ponavljate ili imate 16 -18 godina, za decu do 16 godina besplatno – plaćanje je moguće izvršiti u dinarima i preko računa ili platnom karticom.

Prijave na telefon:
+381 63 23 33 51