Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Radionica Buđenje YIN Energije
Prigrli svoju ženstvenost – Zavoli sebe!
Radionica Buđenje YIN Energije Prigrli svoju ženstvenost – Zavoli sebe!

Radionica Buđenje YIN Energije
Prigrli svoju ženstvenost – Zavoli sebe!

Radionica pod ovim nazivom biće održana u subotu, 26. novembra od 14 do 20 sati u Kolarčevoj 3 u Beogradu

Pridružite nam se da kroz ovo jednodnevno druženje dotaknemo one sfere našeg bića koje godinama zaobilazimo. Probudimo uspavanu Veneru – žensku zaštitnicu i dopustimo da Yin energija poteče!
Ukoliko se odlučite da zajedničkim snagama uplovimo u izazov “Probudi boginju u sebi”, očekuje vas zanimljiv program.

PROGRAM

* Sa life coach-om Snežanom Prokić naučićemo kako da uspešno spojimo identitete koji se često prepliću i lome u nama: majka, supruga, poslovna žena, ljubavnica. Praktičnim savetima integrisaćemo ih u jedno i uživati baš kako nam i naša ženska priroda nalaže.

* Sa motivacionim trenerom Draganom Stojić bićete inspirisani kako da zavolite sebe, da otkrijete svoj pun potencijal po metodama Lujze Hej. Oslobodiće vas straha i probuditi želju da budete najbolja verzija sebe, da probudite svoju ženstvenost i osećanje da ste kreator svog života.

* Probaćemo prirodnu kozmetiku “Oriša”, osetiti fantastično dejstvo preparata koji čine čudo sa našim licem i telom, i dobiti korisne savete od Tatjane Čopa, diplomirane kozmetičarke i osnivačice Udruženja “Oriša” koje se bavi holističkim pristupom lepoti i zdravlju.

* Sa Milanom Bosiljčićem, instruktorom salse iz škole “Belvedere” naučićemo osnove neverbalne komunikacije i otkriti kako da nesvesnim pokretom tela prenesemo poruku koju želimo, kako da budemo zavodljive, sponatane, jednom rečju – prave žene.

* Na kraju radionice očekuje nas druženje sa predavačima i razna iznenađenja za učesnike!

PRIJAVE

Obavezne prijave putem telefona: 064/ 954 12 57
Cena radionice: 1.000 din
*Radionicu organizuje sajt www.mojbalans.com
*Program će voditi novinarka Milena Miletić