Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Da li ste spremni da naučite bars tehniku?
PROMENITE SVOJ ŽIVOT
Da li ste spremni da naučite bars tehniku? PROMENITE SVOJ ŽIVOT

Da li ste spremni da naučite bars tehniku?
PROMENITE SVOJ ŽIVOT

Stres, bezvoljnost, pesimizam, bolna stanja, loši partnerski odnosi, loš san, slab imunitet?
Rado biste prespavali ovaj period svog života?
Primite barse – promenite svoj život!

Da li ste spremni da izađete iz matrice ove realnosti i da se po prvi put okrenete sebi iz sasvim drugačije perspektive?
Da li ste spremni da uvidite da je SVE baš SVE vaš izbor?

ACCESS BARS je jednostavna tehnika gde možete za samo jedan dan ovladati praktičnim radom i teorijskim delom. Primićete dva BARS tretmana i daćete dva BARS tretmana. Na obuci ćete steći zvanje Bars praktičara. Dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tačaka na glavi i sertifikat da možete raditi kao praktičar i to naplaćivati.

Kako može biti bolje od ovoga?
Access Bars tretman je veoma prijatan tretman. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.
BARSI se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost.
Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu,a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

BARS se preporučuje posebno onima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i za bebe, malu decu i trudnice … Za sve koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska i ometa da žive sa lakoćom.

Obuku i tretmane za vas drži:
Jelena Milanović, Sertifikovani Bars Facilitator
+381 63 23 33 51,
info@jelenamilanovic.com,
http://jelenamilanovic.com/