Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Besplatno predavanje – radionica
THETAHEALING U BEOGRADU
Besplatno predavanje – radionica THETAHEALING U BEOGRADU

Besplatno predavanje – radionica
THETAHEALING U BEOGRADU

Datum: 26. maj u 19 h
Mesto održavanja: Hotel 88Rooms

U Beogradu u četvrtak 26. maja od 19 sati u prelepom prostoru hotela 88Rooms u Takovskoj 49 održaće se predavanje-radionica o metodi ThetaHealing. Predavači su Tamara i Nikos Pahnoglu, sertifikovani ThetaHealing instruktori. Ulaz je besplatan i slobodan za sve zainteresovane.

Učesnici predavanja će biti upoznati sa metodom Teta isceljivanja, kojom se trenutno u svetu bavi oko 500 000 praktičara, a unapredila je život milionima ljudi. ThetaHealing tehnika nam omogućava da za kratko vreme učinimo ogroman pomak u ličnom razvoju, kontinuirano širimo svest i poimanje univerzuma čiji smo deo, da se setimo svojih čudesnih moći i sposobnosti, da spoznamo sebe i vratimo se sebi, da postanemo iscelitelji svih aspekata svog života, da postanemo aktivni učesnici, a ne pasivni posmatrači, da kreiramo svoj život, a ne da puštamo da nam se sam dešava, da shvatimo ko smo, zašto smo tu gde jesmo, zašto nam je život takav kakav je i kako da ga promenimo tačno onako kako želimo.

Biće predstavljene prednosti rada pri teta frekvencijama moždanih talasa (4-7 Hz), kada je podsvest potpuno pristupačna i otvorena za pronalaženje uzroka problema i njihovo trajno otklanjanje. Prisutni će se upoznati sa osnovama rada na verovanjima (programima u podsvesti koji nas čine takvim kakvi smo u ovom trenutku) i rada na osećajima, metodom kopanja za pronalaženje temeljnog verovanja koje uzrokuje negativne situacije i čije otklanjanje donosi duboka i trajna isceljenja, upoznaće se sa radom na genima, fragmentima duše, manifestaciji srodne duše, materijalnog izobilja, radom sa anđelima čuvarima i očitavanjem budućnosti.
Cilj radionice je da, pored upoznavanja sa osnovnim principima same metode, polaznicima pruži i praktični uvid u neke od blagodeti koje tehnika donosi. Polaznici će naučiti kako da lako popravljaju svoju auru i vrše energetski odmak i kako da se mišićno testiraju radi dobijanja informacija iz svoje podsvesti. Biće uvedeni u budno teta stanje uma i naučiti kako da otvaraju i uravnotežavaju svoje čakre, da čiste auru od neželjenih energija niskih vibracija i tuđih energija, da šalju isceljenje svojim ćelijama, sebi kao fetusu u materici i manifestuju ono što žele u svakodnevnom životu. Ukoliko žele u podsvest će im biti instalirani neki veoma korisni programi i osećaji koji im mogu mnoge aspekte života pokrenuti na bolje.
Radionica traje dva sata i predstavlja uvod u Osnovni DNK seminar Teta isceljivanja.