Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Venera u Biku trigon Jupiter u Devici
UŽIVANJE U IZOBILJU
Venera u Biku trigon Jupiter u Devici UŽIVANJE U IZOBILJU

Venera u Biku trigon Jupiter u Devici
UŽIVANJE U IZOBILJU

Venera u Biku je u svom sedištu i simbolizuje uživanje, zadovoljstvo, novac i odnose, trenutno se nalazi u znaku Bika i biće u trigonu sa Jupiterom u Devici tačno 10. maja, a on simbolizuje ekspanziju, filozofiju, supervizore, profesore i donošenje odluka

Osobe koje natalno imaju ovaj aspekt su velikodušne, duhovite, optimistične, umeju da uživaju u životu i imaju sreće u braku i zaradi novca.
Vreme provode u druženju sa prijateljima, hedonisti su, ali su i veoma obrazovane, analitične i uspešne osobe u poslu ili umetnosti.
Aspekt je odličan i za materijalne dobitke i nagrade od autoriteta, profesora, supervizora, kao i uživanje u umetnosti.

Povoljan je period i za društvena okupljanja, pozorište, klasičnu umetnost i žurke.
Odličan period za razmenu usluga, putovanja, rad na sebi, uvećanje finansija, podršku drugih i srećne brakove. Važno je ne preterati u snobizmu, perfekcionizmu i trošenju novca.
Venera u Biku predstavlja devojku koja je zadovoljna kada ima materijalnu sigurnost, kada su joj sva čula zadovoljena, a može imati i mnoge umetničke talente, najčešće su to muzika i pevanje.

Osnivanje porodice je povezano sa uslovima koje mora da zadovolji muškarac tipa Jupiter u Devici, mora biti praktičan, mora učestvovati u kućnim poslovima, ali i da bude uspešan u poslu i zarađuje.
Kako Venera u Biku označava finansije, a Jupiter ih uvećava, ovih dana je moguće da ćete imati poboljšanje finansija, isplatu koju ste duže čekali zbog problema koje je pravio retrogradni Merkur u Biku.

Tekst: Aleksandra Arizanović