Naslovna / Otvoreni um / Alternativni izbori / Danijela Gajić
Beskrajni ples moje duše sa univerzumom
Danijela Gajić Beskrajni ples moje duše sa univerzumom

Danijela Gajić
Beskrajni ples moje duše sa univerzumom

Kada ostvarimo kontakt sa dušom, tada se isceljujemo na najdubljem nivou.
Kao savršeni alat za uspostavljanje kontakta sa dušom i razumevanje tog suptilnog jezika, pojavila se REGRESOTERAPIJA na mom putu. Završila sam najpre dve evropske škole regresoterapije, potom Transpersonalnu hipnoterapiju i Regresiju u prošle živote na njujorškoj školi, dobila američku diplomu IACT-a (International Association of Counselors and Therapists), a zatim sam svoje školovanje nastavila na prestižnom Institutu dr Majkla Njutna.

Posebnu pažnju posvetila sam isceljujućem, transformacionom i razvojnom potencijalu ove iskustvene terapije. Ona nam omogućava da ostvarimo duboke uvide koji se odnose na našu prošlost, dinamiku nesvesnog, emocionalne teškoće i međuljudske probleme, kada se oni iz podsvesti podižu u nivo svesti, i na taj način razrešavaju i integrišu. U mnogo slučajeva time mogu da se razreše teški simptomi na koje ne može značajno da se utiče konvencionalim metodama lečenja. Klijenti su uspevali da se oslobode depresije, prevaziđu razne fobije i strahove, oslobode se psihosomatskih oboljenja, od migrenoznih glavobolja do alergijske astme i neobjašnjivih bolova u različitim delovima tela. Posle nekoliko seansi regresoterapije, poboljšanje njihovog stanja bilo je mnogo veće nego posle višegodišnje konvencionalne terapije.

danijela-gajic-2

Dileme više ne postoje, samo potpuno svesno ispunjavanje svoje životne misije

Regresoterapija je terapeutski metod koji omogućava pristup dalekim sećanjima koja su pohranjena u datoteci naše duše. Na taj način možemo u svojoj svesti videti čitav tok svog evolutivnog razvoja. Zahvaljući tome, počinjemo razumeti zašto smo izabrali određeni život i koja je naša svrha u njemu. Tada shvatamo smisao sadašnjih životnih situacija, kao i razloge ponavljanja određenih događaja i problematičnih odnosa. Regresoterapija oslobađa naše skrivene potencijale i daje nam potpuno novu perspektivu i smisao života. Lično iskustvo doživljaja večnosti naše DUŠE, koje se dešava tokom jedne regresije, je nešto što potpuno menja našu percepciju sveta i vraća nam zaboravljeni mir i shvatanje važnosti svakog trenutka i svake odluke u našem životu.

Iskustvo regresije ostavlja dubok i snažan utisak. Dovodi do emocionalnog i psihosomatskog isceljenja, značajnih psiholoških promena, zahvalnije životne strategije i proširenja pogleda na svet koji uključuje duhovnu dimenziju egzistencije. Ovo iskustvo osobu prenosi na viši, razvojni nivo svesti. Povećava se njena sposobnost da svoj kreativni potencijal potpunije izrazi i da živi ispunjenijim i boljim životom, sa dubokim razumevanjem svrhe i smisla svog postojanja.

Pored regresoterapije, bavim se i različitim metodama duhovno-energetske ili kvantno-informacione medicine. Jedna od njih je i rekonekcija. Završila sam obuku za rekonektivnog terapeuta 2009. godine, kod osnivača i utemeljitelja ove metode, dr. Erika Perla, a 2010. godine sam na Master konferenciji u Italiji dobila treću nagradu u svetu za svoj rad iz ove oblasti. Na moj poziv dr. Erik Perl je 2011. godine održao predavanje i u mom rodnom gradu. Rekonekciju sam prepoznala kao odličan alat za ubrzanje lične evolucije svakog čoveka, i pomoć da ostvari pun potencijal svoje duše. Ona često donosi i trenutna isceljenja, a rezultati rekonekcije se proučavaju od strane poznatih naučnika na univerzitetima širom sveta.