Horoskop

Četiri elementa zodijaka u 2018. godini
Gde ide kosmička pažnja

Horoskop predviđa da će međuljudski odnosi i finansije biti stabilni 2018. godine. Zvezde će omogućiti dobar period za svih dvanaest znakova horoskopa.

Vatreni elementi zodijaka (Ovan, Lav i Strelac) će imati na raspolaganju dosta prostora i vremena da se bave svojim hobijima tokom 2018. godine. Naravno, radite naporno i iz ove perspektive imaćete dosta koristi. Postoji mogućnost da u svoj „tim“ privučete i moćne članove.

Znaci zemljanog zodijaka (Bik, Devica i Jarac) nametnuće kosmičku pažnju tokom 2018. Radite vrednije i pažljivije i iskoristite svoje iskustvo. Saturn će biti u tranzitu u Jarcu, dajući skrivenu moć za sve znakove zemlje. Nakon avgusta, šanse i mogućnosti za uspeh se delimično smanjuju, ali to ne znači da ćete doživeti gubitak. Jednostavno rečeno, to će biti vreme bez posebnih događaja.

Vazdušni elementi zodijaka (Blizanci, Vaga i Vodolija) za razliku od prethodne godine (2017.) uživaće u veoma povoljnoj 2018. godini. Timski rad, komunikacija i uzajamno razumevanje predstavljaju ključne faktore stabilnosti i uspeha u ovoj godini, tako da nećete imati poteškoća sa prilagođavanjem. Sve što je potrebno su želja i akcija da se napreduje.

Vodeni elementi zodijaka (Rak, Škorpija i Ribe) su, kao i uvek, osetljivi, što bi moglo predstavljati prednost tokom 2018. godine. Ove godine će se suočiti sa novim početkom, u najboljem smislu. Novi početak za neke osobe znači novi posao, a novi posao – novi pravac u životu.

Priredila: Marina Manga
Foto: Pixabay