Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Astro erotika
Kakav je vaš muškarac u krevetu, strastven ili povučen?
Astro erotika Kakav je vaš muškarac u krevetu, strastven ili povučen?

Astro erotika
Kakav je vaš muškarac u krevetu, strastven ili povučen?

Uz pomoć zvezdanih smernica saznajte koje su skrivene želje vašeg muškarca, i kako da ga zavedete, čednošću ili vamp izgledom? Otkrijte i koji astrološki znak voli seks na brzinu, a ko uživa u dugom maženju.

Ako želite da osvojite muškarca Ovna, oslobodite se predrasuda i stida. Nestrpljiv je i nije za dugu predigru. Voli da osvaja, neumoran je u krevetu, ne prihvata odbijanje, zato uvek budite spremne na seks a ponekad ga šokirajte i novom pozom.

Kad privučete pažnju muškarca Bika, neće lako odustati od osvajanja. Očekujte jednostavan seks, ali ako mu predložite eksperiment – prihvatiće. Sipajte par kapi pića na predeo stomaka, ili šlag, uživaće ližući vas, sve do malog prsta na nozi. Ne požurujete ga, uživa kao i u vašem zadovoljstvu.

Ako ste posesivne, izbegnite zagrljaj nepredvidljivog muškarca u znaku Blizanaca. Ali, ukoliko volite erotske igrarije, prepustite se njegovoj mašti. Uzbuđuju ga poljupci ruku i manji ugrizi, kao i ako prihvatite predlog da upotrebite vibrator.

Muškarcu Raku imponuje čedna partnerka gde on vodi erotsku igru. Uživa da joj miluje grudi prstima, jezikom i penisom. Ekspert je i za maženje klitorisa, čime ženu dovodi do vrhunca i pre penetracije. Žena u čipkastom beli vešu za njega je oličenje seksepila.

Vatreni muškarac Lav ima veliki ertoski apetit i voli pozu gde je žena potčinjena. Uzbuđuje ga i kada žena kleči sa savijenim leđima a on je iza nje, kao i kad žena „izgubi kontrolu“ i vrišti. Dokaz privrženosti partnerke po njemu je felacio.

Predriga muškarca Device je metodična, jer odlično poznaje žensko telo i kako ono reguje na dodire. Nije sklon vulgarnostima, a ženu otvoreno pita šta želi i spreman je da joj udovolji. Uzbuđuje ga da se partnerka sama mazi pre nego što joj priđe, jer voli da gleda žensko telo.

Muškarac Vaga uživa u dugoj predigri i trudi se da partnerku najpre dovede do orgazma. Može da vodi ljubav celu noć. Reaguje na dodire u predelu prepona, a uzvraća milovanjem i poljupcima u oblasti između vulve i anusa čime izluđuje partnerku.

Tajanstveni muškarac Škorpija pruža neslućeno zadovoljstvo, ali mu je potrebna izdržljiva žena, jer je kod njega tanka granica između zadovoljstva i bola. U seksualnom činu grize partnerku, sisa bradavice do krvi, štipa i naglo prodire u ženu. Sklon je eksperimenitisanju, koristi vibratore, kuglice….

Dinamični muškarac Strelac obožava erotske igrice i uživa u analnom i oralnom seksu. Najpre predlaže falacio i kunilingus, jer vešto koristi jezik čime partnerku vodi u ekstazu. Posle toga, kada je opuštena predlaže analni seks. Uživa u uzajamnoj masaži, naročito telo o telo.

Muškarac Jarac spada u najizdržljivije predstavnike Zodijaka, zato sa njim možete da očekujete pravi ljubavni marton. U naletu strasti kida odeću žene i ne pušta je iz naručja. Uzbuđuje ga vezivanje partnerke, tako da ne može da se pomeri tokom odnosa i voli da vodi i nameće tempo.

Muške Vodolije vole da žena preduzme prvi krak. Strpljivo osvajaju i vode dugu predigru, ali kad se opuste i kad su u ekstazi pokazuju novo lice. Spremni su na eksperimentisanje, vole uzajaman oralni seks i uživaju u pozi 69. Privlače ih egzotični eksperimenti i iskustva.

Muškarca u znaku Riba uzbuđuje fantazija o dominantnoj ženi gospodarici, kao i poza gde on sedi u stolici, a ona u njegovom krilu. Uživa kad mu žena ljubi stopala i prste na nogama, a uzvratiće ovo iskustvo. Spreman je na sve, oralni, analni seks, upotrebu pomagala. Samo se prepustite mašti.

Piše: Violeta Dimitrić