Naslovna / Bonus za dušu / Antistres vodič na Lady fair-u
DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA
Antistres vodič na Lady fair-u DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA

Antistres vodič na Lady fair-u
DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA

Svi su želeli da isprobaju Barse. Jelena Milanović, učiteljica bars tehnike, imala je “pune ruke posla” jer su posetioci čekali u redovima da probaju, makar i u kraćoj varijanti, ovu korisnu tehniku. Oni koji nisu uspeli da to urade u nedelju imaju novu priliku na besplatnoj radionici koja će se održati u petak, 25. septembra u Ulici Maršala Birjuzova 28a. Početak je u 18h, a ulaz je besplatan.

Bars

Bars tehnika

Dr Mirjana Đurđević, analitičar snova, posetiocima je otkrivala šta određeni snovi za njih predstavljaju, da li to što ne pamte snove znači da njih i nema i odgovarala na još puno raznoraznih pitanja vezanih za ovu oblast našeg nesvesnog života. Ukoliko ste zainteresovani za tumačenje snova, možete da se uključite u grupne sastanke u Centru za analizu snova “Ivan Nastović” u Beogradu.

analiza_snova

Tumačenje snova

Ukoliko ste u stalnom stresu, ne možete da uskladite svoje želje i vreme koje imate pred sobom, Body concept-a Jelene Petronijević može da bude jedan od izbora. U ženskom kutku, Marijana Mihajlović, sertifikovani instruktor yoge, otkrivala je kako da izgledate podmlađeno i gipko. Ana Debeljković, edukovani instruktor pilatesa, pokazala je ženama kako da uz pomoć ove tehnike ubrzaju metabolizam, oblikuju svoje telo i ostanu vitke.
Psiholog-psihoterapeut Tatjana Glumac, ponudila je konkretne tehnike kako da izađete iz začaranog kruga nezadovoljstva i otkrijete najbolju verziju sebe.
Sve to vas očekuje i u studiju Body concept u Ulici Cara Nikolaja II 37, u Beogradu.

body_concept

Body concept

Hvala svim našim saradnicima što su pripremili originalan i zanimljiv program u ženskom kutku Antistres vodiča.