Naslovna / Bonus za dušu / Antistres vodič na Lady fair-u
DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA
Antistres vodič na Lady fair-u DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA

Antistres vodič na Lady fair-u
DRUŽITE SE, ZABAVLJAJTE I – NEMA STRESA

Iako je samo dva dana ranije izgledalo kao da će vreme potpuno da pomuti planove organizatora Sajma za žene “Lady fair by Dove”, imali smo dva divna, skoro letnja dana za vikend koja su omogućila posetiocima da se prošetaju, uživaju, a nešto iz ponude i isprobaju

U ženskom kutku koji je ove godine organizovao portal Antistres vodič (www.antistresvodic.rs), lepa atmosfera, druženje i korisne informacije i tehnike za posetioce su bile više nego primamljive.

Veliko interesovanje bilo je za termin rezervisan za tim Ljubav Vera Nada, jer ljude uvek privlače misterije i budućnost koja nam nije otkrivena. Mnogi su želeli da saznaju šta im “poručuju” kristali, kakva je njihova natalna karta, kao i – šta će im “reći” rune i tarot, tako da su Jelena Popović, Vila Dobrila i Marko Nektan bili “obasipani” različitim pitanjima i dilemama. Oni koji su propustili ovu priliku, svakog četvrtka od 16 do 20 časova u draguljarnici Fine Inc u hotelu Slavija mogu da uz pomoć saveta astrologa Vile Dobrile kreiraju nakit ili brojanice prema onome što svakome ponaosob astrološki i energetski odgovara ili nedostaje.

kristali

Ljubav Vera Nada

U popodnevnim časovima, mlada dizajnerka Isidora Kemiveš savetovala je i pomagala devojkama da naprave svoju ogrlicu iz snova, sličnu onima kakve i sama izrađuje.
Isidora je pokazala i novi model suknje njenog brenda Пierre, atraktivne za sve generacije.

pierre

Пierre

Na centralnoj bini u subotu popodne, fitnes instruktorka Radmila Simić Pavlović i fitnes trener Miloš Stanković iz beogradskog kluba AXIS fitness pokazali su antistres vežbe za brzo otlanjanje bola i ukočenosti mišića i tkiva na vratu i kičmi. Ove korisne vežbe razgibavanja mogu da se primene i tokom radnog vremena, kako biste se oslobodili svakodnevnog stresa i ukočenosti, kojima su posebno izloženi ljudi koji rade za komjuterom.
Ukoliko imate sličan problem, možete da se priključite ekipi Axis fitnessa, u Gospodar Jevremovoj 17a u Beogradu.

rada_fitness

AXIS fitness

Nedeljno prepodne je bilo pravo vreme da Milka Raičević, nutricionista-aromaterapeut i dr Bojana Maksimović, aromaterapeut pomognu posetiocima da izaberu odgovarajuće eterično ulje za njihovo zdravlje, kao i da, ukoliko se ne osećaju najbolje, čuju šta bi mogli da promene u svojoj ishrani.

aromaterapija

Aromaterapija