9 aktivnosti koje će vam ulepšati dan
Zabava za kišne trenutke

Kiša lije ceo dan. Prognoza je takva da je najbolje da svoje slobodno vreme provedete u krevetu, uz knjigu ili film. Ako niste od onih koji vole da se opuštaju na terasi uvijeni u ćebe, uz šolju tople čokolade, uživajući u zvuku kiše, evo nekoliko predloga kako da se zabavite i „osunčate“ sivilo.

Napravite svoju antistres kupku

Napunite kadu toplom vodom, dodajte kilogram morske soli i nekoliko kapi ulja od lavande. Možete dodati i kašiku meda. Med je prirodni ovlaživač, koji će dodatno osvežiti vašu kožu.

antistres

Napravite unikatni porodični kuvar

kuvarPotreban materijal:
–    Sveska sa tvrdim koricama
–    Nalepnice
–    Samolepljivi papirići u boji
–    Etikete sa vinskih flaša
–    Fotografije porodičnog ručka
–    Recepti iz časopisa
–    Lepak, lenjir, flomasteri, makaze
–    Sve što vam padne na pamet za ukrašavanje kuvara

Uputstvo za rad:
Jedino pravo uputstvo je pustiti kreativnost i maštu da se ispolje. Koristite što više boja i sličica, označite strane za slatkiše, glavna jela, slane grickalice…Dodajte fotografije porodičnog ručka sa slave, rođendana, praznika… Lepe uspomene vas mogu dodatno inspirisati.

kamp u sobiKampujte u sobi

Ko kaže da šator može da se postavi samo napolju i da to mora da bude pravi šator? Budite kreativni – uz pomoć stolica, kauča i nekoliko čaršava možete stvoriti idealno kamp mesto. „Unutra“ stavite ćebence, jastuke i eto izleta. Zamislite da je sunčan dan i da ste u šumi, unesite hranu i piće u korpi, postavite kuhinjske krpe i uživajte u zatvorenom pikniku.

Pages: 1 2 3 4