Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Radionica
ANĐELI LJUBAVI I SRODNE DUŠE – Vanja Savić
Radionica ANĐELI LJUBAVI I SRODNE DUŠE – Vanja Savić

Radionica
ANĐELI LJUBAVI I SRODNE DUŠE – Vanja Savić

Mesto: Centar Oz, Bulevar kralja Aleksandra 20, Beograd
Datum: 18. jun 2016. u 11 h

Najdublja potreba ljudskog bića je da bude voljeno.
Jedino čovek može svesno da izražava svoje emocije i daje i prima ljubav. Božanska univerzalna ljubav je najviša vibracija univerzuma i ona na materijalnom planu znači ljubav prema bližnjem i vraća nas u naše porodice, povezuje sa našim roditeljima decom, našim unutrašnjim detetom i našim partnerima.

Ova radionica je nastala u skladu sa željama i potrebama osoba koje su kontaktirale Vanju Savić da im pomogne da sretnu svoje najbolje moguće partnere, osveste svoje najdublje osećaje i prepoznaju svoje srodne duše. Naravno, u kreiranju ove magične radionice, koja otvara nova vrata u približavanju samom sebi i podizanju sopstvenih vibracija na frekvencije univerzalne ljubavi učestvovala su bića svetlosti i oplemenila je. Ona nas uz pomoć i podršku anđela komunikacije, anđela povezivanja i anđela ljubavi vodi u beskonačni svet otkrivanja i prihvatanja najviših vibratornih frekvencija koje egzistiraju u univerzumu.
Ona je poziv svim onim divnim dušama koje žele da pronađu sebe, svoje srodne duše i partnere koji su otvoreni i spremni za najlepšu i najtopliju emotivnu i ljubavnu vezu.

Radionica se održava 18. juna 2016. u 11 h u Centru Oz.
Adresa: Ulica Bulevar Kralja Aleksandra 20, drugi sprat, stan 4. Zvoniti na interfon Oz.
Energetska razmena je 40€.

Prijavljivanje je obavezno zbog broja mesta:
Jelena 063233351 i Vanja 0628339975