Vladica_Djordjevic

U partnerstvu s Univerzumom
MESTO DOBRE ENERGIJE

U prelepom ambijentu Colonial Sun-a juče je održan čas joge sa Draganom Jovanović, kao i uvodno predavanje Vladice Đorđević o Access Consciousness tehnici. Pozitivni ljudi i opuštena atmosfera svakome od nas su bili velika energetska podrška

Veliko interesovanje vladalo je juče za uvodno predavanje Vladice Đorđević, internacionalnog voditelja Access Consciousness tehnike koja je pre tri godine tehniku donela i u Srbiju. Učesnici su na licu mesta mogli da isprobaju neke elemente Access-a i Barsa, kao njenog osnovnog dela, koje su predstavile Vladica i Jelena Milanović. O tome koliko su svi uživali otkrivajući jedno potpuno novo iskustvo u inspirativnom ambijentu Colonial Sun-a slike će govoriti više od reči.


Mi smo bili deo ovog po mnogu čemu antistresnog dešavanja i želimo da podelimo sa čitaocima svoje impresije i slikom i rečima.


Vladica će se družiti sa svima koji žele da se bolje upoznaju sa mogućnostima i alatima Access Consciousness- a do 14. juna u Beogradu, a više informacija o tome na https://antistresvodic.rs/uvodno-predavanje-kako-da-univerzum-radi-za-vas-9-jun-2015-u-19h/


Inače, predavanje je održano u okviru stalnog mesečnog okupljanja pod nazivom Dan za vas koje organizuje Dragana Jovanović i njen Life centar u ovom prostoru (o čemu će biti više reči u jednom od narednih tekstova).