Naslovna / Kolumne / Dragana Pavliček / Tehnike samopomoći
Voda je tečni kompjuter
Tehnike samopomoći Voda je tečni kompjuter

Tehnike samopomoći
Voda je tečni kompjuter

Kad neko započinje nešto novo ili polaže neki ispit, ili ide na nešto bitno, obično se baci voda sa željom i namerom da mu teče glatko.

Videli smo da je voda negde ipak dobro shvaćena kod predhodnih generacija i da sada poprima još i nova svojstva koje je nauka počela da otkriva.

Otkrveno je, naime, da voda pamti, da se ponaša kao kompjuter u koji se ubacuju energetske inormacije. Japanski naučnik dr Masaru Emoto došao je do otkrića da voda stvara strukture u skladu sa kvalitetom enerije, pa se zato vodi treba obraćati sa poštovanjem i lepim rečima. Naučnici veruju da je prvobitni živi svet nastao u vodi. Preporučuju da unosimo dosta vode u organizam, da ta voda oporavlja i čisti naše telo iznutra. Neki naučnici su uz pomoć elektro-magnetnih talasa uspeli da DNK iz jedne epuvete teleportuju u drugu epruvetu sa vodom. I nadaju se da će to omogućiti zdravlje mnogim osobama. Čuveni Hose Silva (Silva metod kontrole uma) koristio je tehniku čaše vode da bi dobio odgovore od svoje podsvesti i rešio neki problem ili saznao šta ga interesuje.

Kako mi sada sve ove informacije možemo pametno da iskoristimo? Kako sada da priđemo vodi? Kako sada da je upotrebljavamo da bi nam donela još više dobrobiti? Kako sad da iskoristimo saznanje da je voda tečni kompjuter?

voda 2

Evo šta možemo:

-Možemo joj prilaziti sa zahvalnošću jer sad shvatamo vrednost vode u našem životu. Energija zahvalnosti, to će onda voda usvojiti i naravno vratiti nam višestruko.

-Možemo napisati šta želimo i obratiti joj se sa tom pričom, glasovnom, to jest zvučnom vibracijom preneti joj informaciju. A unosom u telo ona će tu informaciju podeliti sa ostatkom tekućine u nama.

-Možemo joj pisanom reči preneti našu želju tako što ćemo na papir staviti opis srži onoga što želimo i zalepiti za čašu ili flašu sa vodom.

-Možemo je osveštati dobrim uzvišenim, hvale vrednim mislima i rečima.

-Možemo dok se kupamo da joj se zahvaljujemo što odnosi sve štetno i prljavo.

-Možemo kad nas muče misli otići do reke i pustiti da voda sa sobom odnese negativne misli i pročisti ih…

-Možemo joj preneti šta nas muči i vodu prosuti u zemlju da se pročisti.

-Možemo se prema vodi odnositi kao prema živom biću koje nam donosi najbolje.

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut
Foto: Ivana Bogićević, Wikimedia