Svetlana Ceca Bojković Uloge koje su me najviše zabavile

Svetlana Ceca Bojković
Uloge koje su me najviše zabavile

Glumačka diva Svetlana Ceca Bojković ove nedelje gošća je kultne emisije “Mojih 50” na Naxi radiju www.naxi.rs. Jedna od najomiljenijih glumica u regionu prvi put je govorila o svojim omiljenim pesmama i trenucima za pamćenje koji se vezuju uz njih, a otkrila je i koje od uloga su je najviše zabavile.

– Sve vreme snimanja serije “Bolji život”, koje je trajalo čak pet godina, vladala je dobra atmosfera u ekipi: niko se nikad ni sa kim nije sukobio, naljutio, niti dolazio neraspoložen na snimanje. Ako bi i došao neraspoložen, mi bismo ga snimanju oraspoložili, jer smo se uvek šalili. Bilo nam je  stvarno super! – priseća se Ceca.

Televizijska publika obožava Cecu Bojković kao Emiliju Popadić u “Boljem životu”, ali i kao sestru Antoniju u čuvenoj seriji “Srećni ljudi”, reditelja Siniše Pavića.

– I dok sam radila “Srećne ljude”, kao sestra Antonija, i tu sam se beskrajno zabavljala. Taj lik je i meni samoj bio jako smešan, uživala sam. Inače, volim da igram komediju. U pozorištu sam često igrala komedije, imala sam jednu ulogu koju sam obožavala u Molijerovim “Učenim ženama”. Tu sam igrala tetku Belizu, usedelicu koja je uobrazila da su svi u nju zaljubljeni, a za tu ulogu sam dobila čak i Oktobarsku nagradu – ispričala je poznata glumica na Naxi radiju.

Do kraja ove nedelje, Svetlana Bojković će sa slušaocima Naxi radija podeliti još mnogo interesantnih priča, a otkriće i koju domaću pesmu je zavolela zahvaljujući ćerki Katarini Žutić.

Gosti emisije “Mojih 50” do sada su bile najveće zvezde naših prostora, a emisija u kojoj gostuje Svetlana Ceca Bojković sigurno će se pamtiti po tome što ćemo poznatu glumici prvi put čuti kako o karijeri i situacijama iz privatnog života govori inspirisana omiljenim domaćim pesmama.

“Mojih 50”  je na programu svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, online na www.naxi.rs/live, a možete je slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Foto: Željka Dimić
Antistres misao