Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Astro erotika
Umetnost vođenja ljubavi iz ženskog ugla
Astro erotika Umetnost vođenja ljubavi iz ženskog ugla

Astro erotika
Umetnost vođenja ljubavi iz ženskog ugla

Svaki astrološki znak ima različite erotske potencijale. Saznajte koja je najsenzualnija, a koja najtemperamentija predstavnica Zodijaka. Ko voli puno nežnosti, ko malo grubosti, kao i kakvi su im skriveni erotski snovi.

Žena Ovan nema predrasuda, voli da dominira i vodi erotsku igru. Potreban je izdržljiv partner koji može da prati njen tempo. Ukoliko muškarac nije vatren ostvalja ga bez mnogo reči.

Žena Bik je senzualna, uživa u predigri koja podrazumeva poljupce u vrat. Kako su joj usta osetljiva, uživa u oralnom seksu, i umećem šokira partnera. Ne pitajte je kako je stekla tu veštinu, ima urođeni talenat.

Žena Blizanci uživa u raznolikosti. Nije za klasične poze, a prihvatiće i seksualna pomagala jer ne voli monotoniju. Radoznala je, uzbuđuju je i lascivna šaputanja i zajednička maštanja.

Ne očekujte da žena Rak učini prvi korak. Neophodna joj je duga predigra, koja podrazumeva dodire i ljubljenje grudi. Nije za ekstremne seksulane varijacije, ali uzvraća strastvene poljupce po celom telu.

Lavica očekuje da joj se muškarac divi. Kako je strastvena i dominantna grebe i grize. Voli da je partner zadovoljava jezikom, tako je vodi do vrhunca, i pokazuje da je obožava. Njena omiljena poza je kada je gore –  u ulozi “gospodarice”.

Čistoća je prvi preduslov za opuštanje Device. Voli zajedničko tuširanje pre seksulanog kontakta. Njena skrivena fantazija je da je partner kazni, odnosno da šakom lupi po guzi, jer je previše ”nestašna”.

Seks sa ženom Vagom je predstava gde je ona glavna junakinja. Pojavom, stilom, zavodljivim pokretima i striptizom izluđuje partnera. Obožava da na plafonu, iznad kreveta ima ogledalo i posmatra partnerove pokrete dok vodi ljubav.

Škorija je energična, strasna i nema predrasuda u krevetu. Voli da dominira i od partnera zahteva da se potčini i bude njen erotski rob. Obožava seksi, crni veš, podvezice ili kožni kaiš koji ima više namena.

Žena Strelac se smelo  prepušta erotskim avanturama. Ne voli nametanje pravila u seksu. Uživa da vodi ljubav na otvorenom prostoru, u prirodi ali i automobilu. Prijaju joj strasno milovanje i poljupci.

Ispod hladnog stava žene Jarca krije se vulkan strasti kojim često  iznenadi partnera. Seksualno je izdržljiva i očekuje da joj je partner dorastao. Plamičak se brzo razbukti u požar. Stimulše je vođenje ljubavi na podu.

Za ženu Vodoliju nema tabu tema u seksu, voli da eksperimntiše i proba nove poze. Ipak, pre nego se upusti u erotsku igru od muškarca očekuje poštovanje i intelektualni sklad. Bez stida otkriva fantazije i želi da ih isproba u stvarnosti.

Ženstvena, senzualna i romantična žena Riba koketno ističe ženske čari. Brzo se uzbudi ako gleda erotski film. Podložna je sugestijama i često  preuzima potčinjenu ulogu.

Piše: Violeta Dimitrić