UVOD U META-ZDRAVLJE

Seminar
UVOD U META-ZDRAVLJE

Datum: 18. i 19. jun
Mesto: Beograd

Seminar koji otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem

Svi smo se ponekad pitali: “Zašto baš ja i zašto baš sada da se razbolim?” Ovo pitanje pogotovo ima veliki značaj kod bolesti koje savremena medicina definiše kao “teške” ili “neizlečive”. I sa znanjem META Zdravlja ćemo dobijati simptome, ali nas to neće plašiti i mnogo brže ćemo ih rešiti jer znamo zašto ih imamo.
Ova edukacija je namenjena svakome ko vodi računa o zdravlju, kako sopstvenom, tako i o zdravlju drugih, svakom praktičaru, svakom roditelju, svakome ko se bar nekada u životu zapitao: “kud baš sad da se razbolim?”, “kud baš ja?.

Edukacija je namenjena svima koji bi da steknu saznanja koja će im pomoći da spreče bolesna stanja ili kada se jave simptomi, da razmeju zašto se to desilo. To je uvek prvi korak na putu traženja rešenja – znati zašto se javio neki simptom.

Polaznici edukacije dobijaju mogućnost da saznaju i nauče na osnovnom nivou o sasvim drugačijem pristupu zdravlju, odnosno bolesti. Bolest i zdravlje su procesi koji se stalno prepliću i dopunjavaju. Savladavaćemo jednu potpuno drugačiju logiku – biološku logiku, po kojoj je dizajniran naš organizam. Fokus je na razumevanju procesa kroz koje osoba prolazi ili je prolazila, da se ta stanja, koja nazivamo bolest, ne bi ponavljala.
Ni jedan simptom se ne dešava bez razloga, niti se dešava slučajno. Jednom kada razumemo pozadinu simptoma, mnogo lakše je ići dalje i preduzeti korake koji bi vodili samoisceljenju.
Ova dvodnevna edukacija nam otvara oči kako bi bolest shvatili kao svrsishodan proces jer jedan visoko inteligentan organizam nije dizajniran da uništava sam sebe. Ako to ipak radi, postoje razlozi za to.

Na edukaciji META-Zdravlja se ne uče tehnike. META-Zdravlje je način razmišljanja koji omogućava da funkcioniše integrativna medicina. Osoba se posmatra celovito i svi pristupi i tehnike koji podržavaju organizam su primenjivi. U svemu tome je često veoma korisno a nekada i neophodno imati znanja i veštine visoko efikasnih tehnika za rešavanje emocionalnih blokada i ograničavajućih uverenja.

Polaznici će dobiti osnovna saznanja o META-Zdravlju, odnosno o uzajamnoj povezanosti tela, uma i društvenog okruženja i o procesima samoisceljenja. Biti META-zdrav znači biti svestan inteligencije sopstvenog tela, okidača stresa, emocija i uverenja koji utiču na pojavu simptoma na određenim tkivima organa, kao i koje svesne aktivnosti možemo preduzeti ka samoisceljenju i ličnom razvoju. I naravno, sve to uzima u obzir naše okruženje u svakom smislu.

Polaznici će dobiti potpuniju, kompletniju sliku o biološkoj inteligenciji ljudskog organizma i zašto je tako inteligentan organizam “izabrao” tako neprijatna stanja kao što su bolesti da bi postao celovit, odnosno isceljen.
Deo toga ćete moći da naučite na edukaciji META-Zdravlje koju drži Jasmina Kovačev, master trener META-Zdravlja u Beogradu, 18.i 19. juna 2016.

EFT-baner-invest-1 Jasmina Kovačev je jedan od 22 sertifikovana master trenera META-Zdravlja u svetu, jedini master praktičar i master trener kod nas, kao i na Zelandu, gde inače živi. Član je IMMA-e (International META-Medicine Association) koja okuplja internacionalnu mrežu META stručnjaka – od lekara, specijalista, psihologa, energetskih psihologa, coacheva do entuzijasta zdravlja. Na Međunarodnoj konferenciji u Egiptu 2013 god. predavala je svim članovima o emocionalnoj i mentalnoj podršci obolelima od kancera jer joj je to specijalnost s obzirom da na Zelandu vodi retreat na ovu temu. U Engleskoj je 2014. godine predavala na godišnjoj konferenciji META-Zdravlja u segmentu naprednog treninga sa temom “Veštine i strategije nakon kancer dijagnoze”, a 2015, u okviru godišnje Konferencije META-Zdravlja na Havajima, predavala je na temu „5 ključnih oblasti u radu sa obolelim od kancera“. Tom prilikom je održalai radionicu kolegama na temu primene naprednih pristupa u radu na emocionalnom nivou.

Video o ovoj temi pogledajte ovde.

Zdravlje nije sve, ali bez njega, sve je ništa.

Prijave na edukaciju 063 1608116 ili online, www.TehnikaEmocionalneSlobode.com