Naslovna / Dobre priče / Power Life Design
Preuzmite kormilo svog života!
Power Life Design Preuzmite kormilo svog života!

Power Life Design
Preuzmite kormilo svog života!

Koliko ste puta do sada pred Novu godinu sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali je zapravo sve ostalo po starom? Ili ste poželeli novogodišnju želju koja se nije ostvarila? Kako se zapravo ostvaruju želje ili ciljevi? Kako da novogodišnju stazu pospemo uspehom?

Sada imate mogućnost da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, uz premium edukaciju Power Life Design kako bi 2018. postala vaša najbolja godina do sada!

Edukacija Power Life Design je namenjena svima koji žele da zablistaju na privatnom i poslovnom planu, preuzmu odgovornost za sopstveni život i usmere sebe u bolje sutra.

Premium edukaciju Power Life Design je kreirala i vodi Slavica Squire – prvi akreditovani NLP trener za uspeh u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta na našim prostorima. Slavica je osmislila ovaj program na osnovu bogatog iskustva u primeni metoda koje se koriste u Nauci Ličnog Prosperiteta, ali i na osnovu iskustava svojih klijenata iz celog sveta. Zahvaljujući preciznim alatima koje ova edukacija pruža, možete postići svoje životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada, što je potvrđeno i u praksi. Naučićete kako da korak po korak kreirate, planirate, a zatim i programirate ostvarenje ciljeva i bićete motivisani da svakim danom radite na sebi i postajete najbolja verzija sebe.

Slavica Squire na sebi svojstven autentičan i zabavan način, podstiče entuzijazam koji svako od nas nosi u sebi, podučava kako iskoristiti moć jasnih vizija i kako dobiti podršku za sigurno ostvarenje. Naučićete kako da ciljano utičete na svoje emocije i da razvijete više samopouzdanja i optimizma za svoj uspeh. Dobićete konkretne alate kako biste ostvarivali svoje vizije ispunjeni hrabrošću, snagom, energijom i strašću i nakon edukacije znaćete kako da okupite prave ljude oko sebe koji će vas motivisati na velika postignuća.

Svako ko je dosad bio deo tog jedinstvenog iskustva potvrdiće vam da Power Life Design svim prisutnim pruža mogućnost da zajedničkim snagama pokrenu pozitivnu energiju i probude sve potencijale koje poseduju, a koji mogu biti resurs za manifestovanje vizija i života kakav zaslužuju.

Power Life Design edukacija se održava jednom godišnje, a broj mesta ograničen. Rezervišite svoje mesto i budite sa nama 9. i 10. decembra.

Kada prođete kroz ovaj program, naučićete da sami možete da kreirate svoj uspeh i da od vas zavisi da li ćete živeti život kakav želite. A vi već sada možete da zamislite kako će vaš život izgledati za pet godina ako naučite ovu metodologiju, jer zapamtite – kormilom vašeg života upravljate samo vi.

Više o Power Life Design programu možete pročitati na ovom linku.

Foto: NLP Institut