Antistres vodic1

4.3.2015. u 16 h
ANTISTRES VODIČ na TV Naša
Dobre misli se brzo šire i umnožavaju

Našu nameru da životu dodamo boje i jednu novu, dimenziju osmeha, razumevanja i zadovoljstva, prepoznale su i kolege iz drugih medija. Televizija Naša je među prvima razumela naše namere i odlučila da nas predstavi.
Uvek nasmejana voditeljka i urednica emisije Za Beograd, Aleksandra Simić ugostila je, između ostalih, Željku Zebić koja je predstavila naš portal Antistres vodič i lajf kouča, Draganu Bačanek.
Voditeljka je uz pomoć gošči otvorila temu „Kako da nam bude bolje?“, kako da ponovo otkrijemo životnu radost, rešimo probleme, okružimo se pozitivnih ljudima, ostvarimo svoje ciljeve. Gledaoci su imali prilike da saznaju da je najteži korak odluka da želite da se promenite, te da prvi korak osim volje ne traži ništa više. Za početak. Kasnije, dobre misli, ideje i načini na koji ćete pobediti stres i loše raspoloženje a time promeniti svoj tok misli, stanje uma, pa i ceo život, dolaziće sami od sebe. U svetu oko nas jesu nevidljive ali su važne pozitivne vibracije, i pozitivne misli koje nekako privlače takvu energiju i počinju da vam se dešavaju dobre stvari.