Pokrenite se

Pokrenite se prema svojoj viziji
VI U SVOJ SVOJOJ PUNOĆI

Svi imate neku sliku, neku viziju života kakav bi valjalo da živite, viziju ostvarenih VAS. Ta slika vam se često pojavljuje i to obično kada ste nadahnuti, ili kada shvatate da ne živite onako kako mislite da bi trebalo da bude

Kada prihvatite da nijednu viziju vi ne biste imali da ta vizija nije vama prosleđena, vizija koju vam Izvor pokazuje kao VAŠ POTENCIJAL, onda shvatate da je na vama da dopustite sebi da VI budete VI. U pravom smislu te reči. Da ostvarite svoj potencijal. Ono što vi stvarno jeste.
Iako vaša svest opaža šta ste dopustili i gde ste u odnosu na ono što jeste, imate i jedan zadatak – da se pokrenete akcijom, da sebi omogućite ulazak u tok svesti koja je punoća, ostvarena Vi.
Ta akcija je mentalna i fizička.

Kako to praktično izgleda?
Ako je vaša vizija da imate uspeh u poslu, da imate uspešnu porodicu, da ste radosni, ispunjeni, kreativni… onda se ta mentalna slika mora javiti u vašem UMU. A kada je imaginacijom oživite, videćete šta ta ostvarena verzija VAS iskreno oseća i radi. Šta je to što radi drugačije, kako ta ostvarena verzija funkcioniše?
Kada to vidite, vidite i šta vi sad radite i kako se osećate. Uporedite se. Jedino sa kim treba da pravite poređenje je između vas sada i ostvarenom verzijom. I onda imate uvid, pa i opciju da to isprobate na razne načine.
Ako ostvarena verzija vas ide na štiklama, sa osmehom, ako je ta verzija ostvarena u nekom poslu, onda se pokrenite da fizički podržite tu novu ostvarenu verziju. Obujte obuću sa štiklama, idite nasmejani, počnite da radite to što radi ostvarena verzija… Nije potrebno da odmah ostvarite potpuni rezultat, već je važno da se pokrenete ka realizaciji.
NA PRIMER: Osoba koja je muzičar i ima viziju sebe ostvarenog u muzici, možda će prvo svirati sebi, pa najbližima, prijateljima… a onda pred malom skupinom… dok ne ostvari ono što je njegova vizija, životni san.
Nije odmah izašla pred milionski auditorijum, već ju je tok uvukao i postao sve jači i širi.

Zapišite šta radi vaša ostvarena verzija, šta vi sada radite i vidite šta možete odmah početi u ovoj poziciji da aktivno sprovedete. A onda što više budete ulazili u tu priču, što više budete osećali i fizički aktivirali, štelovali sebe na svoju punoću – to ćete primećivati da ste ostvarili mnogo toga. Štelujući se omogućavate svom Izvoru da vas navodi a Zakonu da vas ostvari.
I u toj podršci Izvora i Zakona, sve što se dešava, biće ostvarna osoba. Vi u svoj svojoj punoći.
Pa pokrenite se!

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut