Dragana Pavliček

Dragana Pavliček
Dopustite da vam se dese lepe stvari

Naša sagovornica je upravo završila novu knjigu “Misli koje dopuštaju…”, koja je trenutno dostupna samo u PDF formatu. O knjizi, ali i o tome kako je Ana Bučević podržala ono što radi, zašto je počela da piše, kako je otkrila Zakon privlačenja i kada je shvatila da to treba da prenosi i drugima, pričali smo sa Draganom u ovom intervjuu

Dragana Pavliček kaže da prema novoj knjizi ima poseban odnos jer je pisana sa namerom da pokaže kako se postiže pravilno pomeranje i usmeravanje misli ka tokovima koji proizvode dobar osećaj a koji sarađuju sa našim željama.
– Inspirisana je čestim pitanjima koje mi ljudi postavljaju. I, naravno, sopstvenim kontrastima, koristeći umeće dopuštanja kojim su me Abrahami naučili. Praktično sam obradila način na koji sebe uvodim u tok sa svojim željama i primerima to pokazala tako da drugi mogu isto, pronalazeći svoje misli koje to dopuštaju. Jer, ako to mogu ja, onda mogu svi. Zdravlje, dobri odnosi, partnerstvo, sloboda, kreativnost, posao… to su teme koje sam obradila u knjizi onako kako bih to ja učinila.
Ova knjiga je u stvari praktični priručnik, ona koja navodi, koja usmerava, koja olakšava i budi osećanja dobrobiti. Koja vodi u Vortex.

Da li je planirano da se knjiga pojavi i u štampanom izdanju?

– Da, uskoro će biti i štampano izdanje.

Dragana Pavliček je inače 25 godina bila lutkar, umetnik sa makazama veštih ruku koji je svaku svoju kreaciju ostvario sa lakoćom. Majka je troje dece, a za sebe kaže da je obična žena iz provincije.
– Uz darove, talente koje moje vešte ruke, savršeni produžetak mog uma, maksimalno stvaraju, ispostavilo se da imam još nekih darova koji su čekali pravi trenutak da se iskažu – moje pisanje. Mislim da su moji tekstovi, moja pisana rečitost, inspiracija i ideja moje duše.
Kao i svi, imala sam običan život, sa običnim dostignućima i običnim problemima. A onda sam iskusila nešto što bih tada opisala paklom a sada na to gledam kao na pomak u svesti, na proširenje. Kako da preživim tada nisam znala, ali sam bila ona koja se pomirila sa Bogom, predavši se njemu u ruke, mirna srca spremna da napustim ovaj svet… I taj mir me u stvari ponovo vratio u život.

Pages: 1 2 3