Naslovna / Kolumne / Dragana Pavliček / Dragana Pavliček
Dopustite da vam se dese lepe stvari
Dragana Pavliček Dopustite da vam se dese lepe stvari

Dragana Pavliček
Dopustite da vam se dese lepe stvari

Koga vi danas smatrate svojim najvećim učiteljem?

Svi učitelji su dali svoj doprinos mom rastu i znanju, svako na svoj način. Sigurno je da je sam život najbolji učitelj. Svi i sve je “učitelj naše vibracije”.
A Abrahami, viša svest… oni su moji najveći učitelji, najveći prijatelji, najveća podrška… oni me prevashodno uče da srcem stvaram i da srcem dajem. Da pratim sebe i da prepoznajem govor moje duše.

Šta je vaš životni san?

Moj životni san je da prenesem ovu svest, ovu mudost, ovu dobrobit, ovo životno znanje i ljubav, da je prenesem na svoje potomke i njihove potomke, da nadahnem i inspirišem. Da rečima i delima ostavim traga u srcima, da ljudi žive bolje, srećnije, pametnije, ispunjenije… da doprinesem čovečanstvu sopstvenom ekspanzijom na način na koji to najbolje umem.

Koja je vaša poruka čitaocima?

Mnogi misle da uvidom u “Zakon privlačenja” nikada više neće imati kontraste i vrlo brzo se razočaraju, pa onda misle da nešto ne rade kako treba. Ili da u nečemu greše. I tako krene jedna velika sumnja – da li Zakon radi ili oni nešto ne rade kako teba. Želim svima da kažem da će kontrasti uvek postojati, da će uvek biti novih želja, jer kontrasti stvaraju. Tako da, kada ostvarite jednu želju, ona vam donosi novu perspektivu sa novim kontrastima. I tako putujete…. Ali, uz znanje i razumevanje, imate divnu mogućnost da mnogo lakše i radosnije putujete, jer sam život je jedan veliki put.

Tekst: Jasmina Stefanović
Foto: privatna arhiva

Pogledajte još i: Energija izvora svega što postoji