Miris pozitivnog duha
Vibracija prethodi svakoj manifestaciji

Kako ćete znati na kakvoj frekvenciji žive drugi?

Pogledajte njihove živote, kako žive, kako govore, šta rade, sa kime provode vreme, šta gledaju, koga slušaju… čemu najviše posvećuju pažnju, kakvi su njihovi rezultati? Sve to pokazuje na kojim frekvencijama žive, jer oni privlače sve ono što je u harmoniji sa njihovom dominantnom vibracijom. To je zakon.

Sada je pitanje – šta treba činiti da da se osećate dobro, zapravo kako održati svoju visoku vibraciju i kako je podizati?

Vi pre svega morate naučiti da budete i živite na visokim frekvencijama, i to treba da postane vaš stil života. Budite svesni da ste vi kreator svog života i da prihvatite odgovornost za to. Ako to prihvatite, vi ćete se i potruditi da radite sve ono što će vam doneti sreću, radost, uspeh, osmeh… u vaš život.

sl 2
Samo ako naučite da živite na visokim frekvencijama, svedočićete čudima

Brojni su načini za podizanje vibracije. Pre svega treba krenuti od ZAHVALNOSTI i osvešćivanja šta je to što postoji trenutno u vašem životu, na čemu bi trebalo da budete  zahvalni. Mnogo je toga, pa vi vidite, čujete, hodate, pričate, trčite… mnogo blagoslova imate, a da ih niste ni svesni, prihvatate to zdravo za gotovo, a verujte da je to što vi imate, možda danas nečiji san. Kada to osvestite, eto vam razloga za sreću, osmeh, volja za pokretom, želja da se drugima pomogne, da se voli, oprosti, raduje, druži… a sve su to načini koji će vas dovesti na više vibracije, gde počinje da deluje drugi zakon, a to je ZAKON PRIVLAČENJA.

Samo ako naučite da živite na visokim frekvencijama, svedočićete, kažu, ČUDIMA. međutim nisu to čuda to je sled stvari, jer posle visoke vibracije, pogotovu ako se ona održava i ako postane vaš stil života, privlačite željene manifestacije i to je tako.

Možete da pročitate i Potrazite znak koji vam govori da ste na pravom putu

Foto: privatna arhiva, Pixabey, Unsplash

Pages: 1 2