Miris pozitivnog duha
Neka vam svaki dan bude dan ljubavi

Zdravo dragi moji! Danas je poseban dan, naročito za zaljubljene.

Ako volite i ako ste zaljubljeni, svaki dan bi mogao biti dan za slavlje.

Pitate se kako? Na koji način? Moram vam reći da je to lako… a evo i kako!

Svakoga dana, ako imate partnera pored sebe, čim otvorite oči, zahvalite se na njemu, na njemu baš takvom kakav jeste. Još dok spava pored vas, zagledajte se u njegovo lice, zatvorene kapke, pogledajte mu usne, kosu, uši… oslušnite kako diše, posmatrajte njegove grudi kako se podižu i spuštaju, dodirnite njegove ruke, i u svemu tome uživajte. Budite svesni njegove prisutnosti, važnosti koju ima u vašem životu i zahvalite na svemu. Kada postanete zahvalni na onome što imate, čak i ono što vam se ne dopada, što vam pomalo smeta, odlazi polako u zaborav, a najčešće se i neosetno menja… nekako promena tada počinje da se dešava sama od sebe.

Ostanite neko vreme u tim lepim mislima, nežno dodirnite  i prodrmajte svog partera, poljubite za dobro jutro, osmehnite se, razmenite nekoliko nežnih reči i tako neka vam započne svaki dan. Neka vam ovaj RITUAL postane navika, na taj način vi sebi i svom partneru kreirate svaki novi dan, koji može biti za vas mali praznik…

Pa zašto svaki dan ne bi bio dan za pokazivanje ljubavi malim znakovima pažnje, sa puno lepih i nežnih reči upućenih svom partneru, sa poklonjenom sitnicom kao što je ruža iz vašeg ili komšijinog vrta, ukusno pripremljena hrana, kolač u obliku srca ili mala čokoladica koju ste pronašli u nekom zapećku vaše torbe… ali svečano uručena partneru, kao da se radi o nečemu jako vrednom… jer poenta je u davanju onako od srca… i iz ljubavi.

Pages: 1 2