Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Ljubavni horoskop za 2020.
Godina emotivnih promena
Ljubavni horoskop za 2020. Godina emotivnih promena

Ljubavni horoskop za 2020.
Godina emotivnih promena

Planetarni raspredi u godini pred nama nagoveštavaju emotivne promene, ali je potrebno izbegavanje nepromišljenih emotivnih odluka, bilo da je reč o prekidu ili početku veze. Brzopletost može da rezultira razočarenjima. Savetuje se da u 2020 godini budete umereni u svemu, uživanjima, erotici i flertu. Preterivanje vodi ka trenutnim zadovoljstvima zbog kojih kasnije možete zažaliti.

OVAN – Burni trenuci
Predstojeća godina donosi promene, do kraja juna očekujte prelomne trenutke. Mogli biste se zaljubiti preko noći, pa i rizikovati dugogodišnju vezu zarad nove, strasne ljubavi. Ako ste u problematičnoj vezi donećete odluku o prekidu. Partner će pokušavati da obnovi vezu, ali povratak na staro ne donosi zadovoljstvo. Tokom proleća predstoje burni dani. Smenjivaće se vrele strasti i ljubomorne scene.

BIK – Ljubav sa strancem
Tokom godine postižete emotivno zadovoljstvo i skladan odnos sa voljenom osobom. Ostvarićete nade i želje, stalni partner vam pruža pregršt ljubavi. Mnogi u dugim vezama od septembra planiraju zajednički život. Slobodni iznenadno upoznaju intrigantnu osobu na putovanju, moguće i stranca. Probudiće se strasti, a končni ishod te veze predstoji krajem godine, u decembru.

BLIZANCI – Uzbudljivo proleće
U ljubavnom zavođenju, stilu i komunikaciju nemate konkurenciju.
Slobodni zasigurno u 2020-oj godini neće ostati sami. Zaljubićete se tokom proleća u osobu kakvu odavno priželjkujete. Susret očekujete u poslovnom ambijentu sa osobom sličnih interesovanja. Odluku o budućnosti veze donosite početkom decembra. Zauzeti, na jesen dugogodišnju ljubav krunišu brakom.

RAK- Emotivna stabilizacija
Slobodnima tokom proleća predstoje zanimljivi susreti, a budućnost ovih poznanstava kristališe se u oktobru. Boravak blagonaklonog Jupitera, simbola prosperiteta u vašem polju partnerstva najavljuje srećne promene od juna. Ako ste sumnjali da postoji iskrena veza, razuverićete se. Ljubav se useljava i u najusamljenija srca. Oni koju su prekinuli dugu vezu ili brak, zaceljuju emotivne rane u toplom zagrljaju pouzdane osobe.