Anđeli

Kako da prepoznamo da su anđeli sa nama
Znaci PODRŠKE

Anđeli su bića božanske svetlosti i ljubavi, neograničena prostorom i vremenom i predstavljaju naš most ka duhovnoj realnosti i višoj svesnosti. Oni su naši verni čuvari, savetnici i pomagači. Obitavaju u prostorima gde nebo dodiruje Zemlju i okružuju nas svojom ljubavlju, pažnjom, razumevanjem i spokojem.

O tome kako da prepoznamo da su sa nama, razgovarali smo sa Vanjom Savić, coachem anđeoskog vođstva, autorkom knjige “Anđeli u srcu” i inicijatorom i koautorom almanaha “Tajna lične transformacije”.

Koji su to znaci koje nam oni šalju?

Anđeli nam stalno šalju poruke i znakove u vidu treperave raznobojne svetlosti koja vibrira ili kruži, iskrica, orbova na fotografijama, novčića, pera, brojeva koji se ponavljaju i sinhronih događaja koji nam otvaraju nove životne puteve.

Možemo osetiti neobični miris cveća, promenu temperature u sobi, tiho lepršanje krila, čuti nebesku muziku ili da nas neko doziva. Možemo imati emocije u telu i srčanoj čakri, osetiti nežne dodire po glavi ili ramenima, zujanje u ušima. Knjiga koju dobijemo, ili ispadne ispred nas sa police u knjižari, reči pesme na radiju, mogu nam dati usmerenje i željeni odgovor koji nam daju anđeli.

Da li svako ima jednog anđela čuvara ili više?

Svi mi imamo svoje anđele čuvare i to najmanje dva. Jedan nas razume, teši kada smo tužni i patimo. On je tu da nas ispuni radošću, prihvatanjem i da nas nadahnjuje. Drugi je poznavalac naših talenata, duhovnih darova i potencijala. On nas podstiče da pravimo izbore, donosimo odluke i menjamo sebe. Ovi naši anđeli balansiraju naš muški i ženski aspekt.

 Kako nam pomažu u stresnim situacijama, šta možemo i treba tada da uradimo?

Postoje milioni anđela i njihova pomoć je dragocena u teškim životnim i stresnim situacijama.

Da biste te teške periode napetosti, anksioznosti, strahova, brige, tuge i očaja što bezbolnije prevazišli pozovite vaše anđele vodiče, čuvare i anđele mira, balansa i milosti da dođu, budu sa vama i da vas usmeravaju ka otpuštanju i rasterećenju. Predajte im sve što vas muči i brine. Kada to uradite iz dubine srca, lagano počinje da vas ispunjava mir, spokoj i radost za koje vam se čini da dolaze niotkuda.

Zabeležila: Jasmina Stefanović