Naslovna / Otvoreni um / Bez granica / Kako da prepoznamo da su anđeli sa nama
Znaci PODRŠKE
Kako da prepoznamo da su anđeli sa nama Znaci PODRŠKE

Kako da prepoznamo da su anđeli sa nama
Znaci PODRŠKE

Anđeli su bića božanske svetlosti i ljubavi, neograničena prostorom i vremenom i predstavljaju naš most ka duhovnoj realnosti i višoj svesnosti. Oni su naši verni čuvari, savetnici i pomagači. Obitavaju u prostorima gde nebo dodiruje Zemlju i okružuju nas svojom ljubavlju, pažnjom, razumevanjem i spokojem.

O tome kako da prepoznamo da su sa nama, razgovarali smo sa Vanjom Savić, coachem anđeoskog vođstva, autorkom knjige “Anđeli u srcu” i inicijatorom i koautorom almanaha “Tajna lične transformacije”.

Koji su to znaci koje nam oni šalju?

Anđeli nam stalno šalju poruke i znakove u vidu treperave raznobojne svetlosti koja vibrira ili kruži, iskrica, orbova na fotografijama, novčića, pera, brojeva koji se ponavljaju i sinhronih događaja koji nam otvaraju nove životne puteve.

Možemo osetiti neobični miris cveća, promenu temperature u sobi, tiho lepršanje krila, čuti nebesku muziku ili da nas neko doziva. Možemo imati emocije u telu i srčanoj čakri, osetiti nežne dodire po glavi ili ramenima, zujanje u ušima. Knjiga koju dobijemo, ili ispadne ispred nas sa police u knjižari, reči pesme na radiju, mogu nam dati usmerenje i željeni odgovor koji nam daju anđeli.

Da li svako ima jednog anđela čuvara ili više?

Svi mi imamo svoje anđele čuvare i to najmanje dva. Jedan nas razume, teši kada smo tužni i patimo. On je tu da nas ispuni radošću, prihvatanjem i da nas nadahnjuje. Drugi je poznavalac naših talenata, duhovnih darova i potencijala. On nas podstiče da pravimo izbore, donosimo odluke i menjamo sebe. Ovi naši anđeli balansiraju naš muški i ženski aspekt.

 Kako nam pomažu u stresnim situacijama, šta možemo i treba tada da uradimo?

Postoje milioni anđela i njihova pomoć je dragocena u teškim životnim i stresnim situacijama.

Da biste te teške periode napetosti, anksioznosti, strahova, brige, tuge i očaja što bezbolnije prevazišli pozovite vaše anđele vodiče, čuvare i anđele mira, balansa i milosti da dođu, budu sa vama i da vas usmeravaju ka otpuštanju i rasterećenju. Predajte im sve što vas muči i brine. Kada to uradite iz dubine srca, lagano počinje da vas ispunjava mir, spokoj i radost za koje vam se čini da dolaze niotkuda.

Zabeležila: Jasmina Stefanović