za beograd 1

10.3.2015. od 16 do 17.45 h
USPEŠNE ŽENE:
Mogu li žene u Srbiji raditi posao koji vole?!

Mesto dešavanja: Emisija Za Beograd TV NAŠA

za beograd 2
Kako je Antristres vodič rezultat ljubavi novinarskog zanata i hrabrosti nekoliko žena da odlučno rade posao koji vole, urednica i voditeljka emisije Za Beograd na TV Naša Aleksandra Simić, nakon susreta sa  koleginicama koje kreiraju portal za kvalitetniji život odlučila je da današnja emisija bude posvećena ženama koje rade posao koji vole i koje hrabro prate svoje srce.

Da li hobi može postati profesija i kako, da li se mame mogu udružiti i zajedno boriti za bolje uslove prilikom porođaja, kako jedna profesorka slikanja oslikava svoje modne kreacije i šta stvara za svoju dušu, kako se žene preduzetnice udružuju u Beogradu i u Srbiji, i kako neke žene ovoga grada osmišljavaju projekte kojima će decu osloboditi straha od lekara.

Ovo su samo neke od tema današnje emisije Za Beograd od 16 do 17.45 na TV Naša u okviru koje će gledaoci moći da čuju i savete koje mogu pročitati u okviru Antistres vodiča. 

Još jedna dama, glumica Ivana Mihić, predstavljajući svoju novu knjigu, osvrnuće se i na pitanje – Kako hobi pretvoriti u profesiju?