Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Radionice
UPOZNAJ SEBE I BUDI ONO ŠTO JESI
Radionice UPOZNAJ SEBE I BUDI ONO ŠTO JESI

Radionice
UPOZNAJ SEBE I BUDI ONO ŠTO JESI

Nova grupa kreće sa radom od 15. januara u 18 h
Mesto održavanja: Beograd, Lomina 57, stan 10, sprat 3

Radionice Jelene Milanović UPOZNAJ SEBE I BUDI ONO ŠTO JESI su set od sedam interaktivnih radionica na kojima ćemo upoznati sebe kroz različite segmente života, na jedan potpuno drugačiji način stavljajući se u uloge i situacije nekoga ko možda nikada nismo bili. Na svakoj od radionica obrađivaćemo po jednu temu – neki segment našeg života kao što su odnosi, samopouzdanje, strahovi, blokade, vera, prosuđivanje, dopuštanje, motivacija
Kroz niz interesantnih vežbi pogledaćemo kako se snalazimo i ponašamo u određenim situacijama sada, i šta je ono što nas sprečava da budemo ono što uistinu jesmo i kakvi bismo mogli biti da zaista jesmo u svom punom kapacitetu?
Cilj nam je skinuti maske, upoznati sebe, otkriti šta je ono što zaista želimo u životu i slobodno krenuti ka tome. Možemo biti sve što zamislimo, samo ako imamo dovoljno vere u ono što jesmo!
Osnažite sebe i konačno uđite u svoj puni potencijal.
Radionice će se održavati jednom nedeljno u manjim grupama od maksimalno osam učesnika. Na ovim radionicama transformacije, koje će trajati sedam nedelja, zajedno ćemo prolaziti kroz različite procese sa mnoštvom alata i doći do… onoga što uistinu jesmo.
Ulaz je slobodan.