Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Nada Blam u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
ŽIVOT JE ČAROBAN JER UVEK PRUŽA NOVO IZNENAĐENJE
Nada Blam u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić ŽIVOT JE ČAROBAN JER UVEK PRUŽA NOVO IZNENAĐENJE

Nada Blam u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
ŽIVOT JE ČAROBAN JER UVEK PRUŽA NOVO IZNENAĐENJE

„Verujem ljudima, ali i danas me iznenade i pored dobre intuicije i velikog iskustva koje imam“, kaže Nada Blam. U ljubav veruje i dodaje da će sigurno doći, i to baš kada joj je vreme

Prava prijateljstva za nju su ona koja dugo traju, a najveća čovekova dilema jeste sa kim sesti za sto. Iskrenost ju je, kaže, koštala jer nije baš lako čuti šta ljudi istinski misle, a ona i danas smatra da je to jedini ispravan i moguć put.

U mladosti, Nada Blam kaže da, nije bila svesna svoje lepote, godina, kvaliteta ali da je to i dobro i normalno jer su to životna otkrivanja i sada zna da kada bi čovek stalno bio zadovoljan, na ovom svetu ne bi bilo nikakvog napretka.

U emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić seća se šta je naučila od svog kolege Dragana Nikolića i kako je još kao devojčica dobro znala i verovala da će jednog dana biti glumica.
Veruje da je život čaroban jer uvek pruža nova iznenađenja, a duhovitost kojom je nadarena pomaže joj u nekim težim trenucima ali i svakoga dana. Sada zna da bi partnera možda mogli potražiti i među ljudima koji ne spadaju u „naš tip“ i zna da je ljubav koju je imala za neke drage prijatelje prestala da postoji onog trenutka kada su je izdali. Više se nikada nisu vratili u njeno srce.

Zahvalna je kćerki Sari koja ju je naučila mnogim životnim mudrostima, a danas je jako srećna kada joj malena unuka kaže „Bako, mi te volimo“.
Emisija se premijerno emituje na TV Naša u nedelju 10. aprila u 17h , i u repriznim terminima u sredu 13. aprila u 13h i u petak 15. aprila u 23 h.