Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Intenzivan manekenski kurs
BESPLATNO I KORISNO
Intenzivan manekenski kurs BESPLATNO I KORISNO

Intenzivan manekenski kurs
BESPLATNO I KORISNO

15. mart, Beograđanka, Masarikova 5

Ovo je prilika da besplatno savladate jednu od veština, a ono što ćete naučiti možete koristiti u svakodnevnom životu, ali i zarađivati.
Udruženje manekena Srbije organizuje intenzivan mesečni kurs za sve devojke i mladiće od 14 do 21 godine, koji žele da nauče ono najvažnije, pre nego što zakorače na modnu pistu. Kurs će voditi čuvena u svetu mode, Tamara Bakić. Svi polaznici će savladati osnove manekenskog hoda i koreografije, a u saradnji sa profesionalnim fotografom naučiti kako da poziraju i šta bi trebalo da rade da bi ispoljili određenu emociju pred kamerom.
I ne samo to. Na tih 8 časova važne savete o nezi lica i tela, pravilnom šminkanju i profesionalnom ponašanju prema dobijenom zadatku, a gostujući predavač će održati i čas o zdravoj ishrani i holističkom pristupu zdravlju. Sve to biće im korisno i pri obavljanju drugih zadataka u životu.
Besplatan kurs počinje 15. marta 2016. godine, a za njega je potrebno da se prijavite na broj telefona 063 819 79 17 ili na facebook strani “Udruženje manekena”. Časovi će se održavati u palati Beograđanka, Masarikova 5.