Naslovna / Čuvari zdravlja / Podmladite se uz pomoć svoje krvi
U POTRAZI ZA ELIKSIROM MLADOSTI
Podmladite se uz pomoć svoje krvi U POTRAZI ZA ELIKSIROM MLADOSTI

Podmladite se uz pomoć svoje krvi
U POTRAZI ZA ELIKSIROM MLADOSTI

Eri predimenzioniranih usana i zaleđenog lica nazire se kraj i pripadnice lepšeg pola se sve više vraćaju prirodi. U prilog tome govori i činjenica da je podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom jedan od najpopularnijih tretmana poslednjih nekoliko godina

Iako žele da izgledaju lepo, negovano i atraktivno, sve veći broj žena ipak insistira na prirodnom izgledu. Kompliment da deluju sveže i odmorno svakako utiče na njihovo samopouzdanje i lično zadovoljstvo, a pri tom se ne odriču svoje autentičnosti.
U potrazi za LEPOTOM i eliksirom mladosti, estetska medicina neprekidno pronalazi različite načine za rešavanje problema na koži. Pojedine procedure koje se godinama efikasno primenjuju u određenim medicinskim granama uspešno se mogu preneti u sferu antiageinga. Tako je PRP (Platelet Rich Plasma) metoda koja se zasniva na upotrebi sopstvene krvne plazme za regeneraciju, spontano našla svoju primenu u estetskoj medicini poslednjih desetak godina, iako se već decenijama koristi u fizijatriji, rehabilitaciji, implantološkoj oblasti stomatologije i kardiologiji. Za kratko vreme stekla je neverovatnu popularnost upravo zbog toga što se podstiču prirodni procesi u organizmu koji su zaduženi za revitalizaciju kože.