Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Ho’oponopono čarolija sa Karmen Jerković Yücel
Ho’oponopono čarolija sa Karmen Jerković Yücel

Ho’oponopono čarolija sa Karmen Jerković Yücel

Datum: 4. jun 2016
Mesto: Maršala Birjuzova 28a, Beograd

Da li želite da doživite čaroliju i bar na nekoliko sati, živite u stanju potpune zadivljenosti?
Kroz predavanje Karmen Jerković Yücel o Ho’oponopono tehnıcı i čudima koja ona donosi u život doživećete sasvim jedinstveno putovanje.
Karmen Jerković Yücel kaže da je živela potpuno „realističnim“ životom sve do trenutka kada je osetıla da se njen svet ruši. Upravo tada u ruke joj je došla knjiga „Nulte granice“ Joe Vitalea. Od tada, ništa više nije bilo isto. Zaljubila se u Ho’oponopono i od tada praktikuje ovu čudesnu tehniku, koja joj je pomogla da pronađe unutrašnji mir i poverenje u životni proces.
Ubrzo nakon toga, donela je Ho’oponopono i na naše prostore organizujući predavanja i seminare „Najlakši način“ sa Mabel Katz. Od tada, broj ljudi koji se zaljubljuju u ovu tehniku neprekidno raste, a Karmen tome doprinosi svojim aktivnostima iz dana u dan.
Urednica je internet portala https://hooponoponotehnika.com/, http://alternativainformacije.com/, kao i youtube kanala Inspirativna Web Tv.
Na ovom predavanju kao iznenađenje, imaćete priliku da čujete i interesantne goste koji će sa vama podeliti svoja iskustva i čuda koja su doživeli praktikujući Ho’oponopono.
Biće održana dva predavanja.
Prvo od 15-17:30 i drugo, od 18-20:30, 4. juna 2016. u Beogradu, Maršala Birjuzova 28a. Cena učešća je 5 evra.
Sva mesta za prvo predavanje su popunjena.
Prijave i informacije na: centar.izvrsnosti@gmail.com
Rezervišite svoje mesto na vreme, jer je broj učesnika ograničen. Pri rezervaciji napišite svoje ime i prezime i broj telefona.