Naslovna / Otvoreni um / Alternativni izbori / Elena Antonovska Edizer
ENERGIJOM MENJA ŽIVOTE
Elena Antonovska Edizer ENERGIJOM MENJA ŽIVOTE

Elena Antonovska Edizer
ENERGIJOM MENJA ŽIVOTE

Sasvim druga osoba. Ne ulazim u detalje i ozbiljne probleme sa kojima se susretala od malena. Ali, pre 10 godina odlučila je da ga promeni. Zato me zanima, koliko je u tome uspela, koliko su joj sve metode koje danas poznaje i prenosi drugima, lično pomogle.
– Uspela sam u poslednjoj deceniji da zatvorim ciklus svoje transformacije. Zaista jesam sasvim druga osoba. Bes, ljutnja i otpor su nestali, ona vatra u meni je PROMENILA PRAVAC, i sada je koristim da bih napravila nešto dobro i sebi i drugima.

Rolanje energetskog ciklusa. Koliko je svima nama, i u Makedoniji, i Srbiji, u celom okruženju, potrebna pomoć, pre svega za dušu i um, a onda i telo?
– Svima nam je potrebna. Čak i nama koji smo već na tom putu ličnog IZLEČENJA. Nije čovek u svakom momentu sposoban da pomogne sam sebi, potreban nam je bar lekoviti razgovor sa nekim, savet, energetska podrška. Caka je u tome da budemo svesni da nam je potrebno, da sami potražimo pomoć, jer drugačije nam ne može biti ni data. Ne može da počne da se rola taj energetski ciklus, otklanjaju blokade u nama, ne možemo da se otvorimo ako to sami ne poželimo i potražimo pomoć. Znaš kako kažu stari: Ako sam sebi ne pomogneš, neće ti ni bog pomoći. Put će nam se otvoriti samo ako našu svesnost da nam je potrebna pomoć nekako izrazimo, verbalizujemo. Ja sam samo jedna od onih koji ljudima, znanjem i veštinama, osvetljavaju put i otvaraju vrata na putovanju ka – njima samima.

Korišćenje životne energije za izlečenje

Korišćenje životne energije za izlečenje

NAPOMENA: Pranic Healing (Prana izlečenje) je jednostavan sistem energetske revitalizacije bez dodira. Bazira se na principu da fizičko telo ima sposobnost da se samo revitalizuje i da se ovaj process ubrzava povećanjem količine životne energije koja se koristi da se otklone fizički i psihološki disbalansi. Fizički kontakt nije potreban jer praktikant radi na bioplazmatičnom energetskom telu, a ne direktno na fizičko telo. Razlog više što Pranic Healing radi na energetskom telu jeste i činjenica da se svako fizičko stanje najpre pojavi kao energetski disbalans na bioplazmatičnom telu, a nakon izvesnog vremena manifestuje se kao bolest na fizičkom telu.

Tekst: Željka Zebić