Naslovna / Otvoreni um / Bez granica / Drevna tajna
O Cvetu života
Drevna tajna O Cvetu života

Drevna tajna
O Cvetu života

Jednom davno, sav život u svemiru znao je da je “Cvet života” nešto kao jedinstveni uzorak stvaranja – geometrijski dizajn koji nas vodi unutar i van fizičke egzistencije.

cvet života1Onda smo, sa vrlo visokog stanja svesti, “upali u tamu” i zaboravili ko smo. Hiljadama godina, tajna je održana kroz drevne artefakate i rezbarije širom sveta, kodirana u ćelijama svih života.

Sada konačno izlazimo iz tame, budimo se iz tog sna, odbacujući stara, otrcana uverenja iz naših umova, uz zlatnu svetlost ove nove zore koja se probija kroz prozor percepcije. Jedan od tih prozora je i knjiga Drevna tajna Cveta života, u kojoj autor Drunvalo Melchizedek, kroz tekst i grafiku, osvetljava tajne o tome kako smo došli da Budemo, zašto je svet takav kakav je i opisuje suptilne energije koje omogućavaju našoj svesnosti da “cveta” u istinsku lepoticu.

Cvet života spada u osnovne simbole Svete geometrije. Najstariji primerak pronađen je u Egiptu (Abidos), a ima ga i na drugim lokacijama: Izrael (Masada), Kina (Zabranjeni grad), Japan, Indija (Zlatni hram), Italija…

cvet života 3

Sveta geometrija je forma koja ukazuje na božanski poredak u našoj stvarnosti. Možemo pratiti taj redosled od nevidljivog atoma do beskrajnih zvezda, pronalazeći sebe na svakom koraku. Informacije koje otkriva Drunvalo Melchizedek vode jednim interesantnim istraživačkim putem, gde između redova i crteža leže “ženski dragulji” intuitivnog shvatanja.

Priredila: Marina Manga