posledice stresa

Izbrišite posledice stresa sa svog lica
LEPOTA SE ČUVA I NEGUJE

Naše lice je kao slikarsko platno. Život na njemu svakodnevno iscrtava kako lepe, tako i stresne i tužne momente. Ali, srećom, živimo u vremenu kada se tragovi koji nam se ne dopadaju, mogu i popraviti

U Estetsko-edukativnom centru “Estera” efikasno se primenjuju različite nehirurške metode podmlađivanja, kao što su mezoterapija, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri i mezoniti. Osluškujući potrebe klijenata, ovde je kreiran potpuno novi – “antistres tretman”, koji predstavlja kombinaciju različitih estetskih procedura ostvarujući izuzetne rezultate.
– S obzirom na to da se svakodnevno susrećemo sa stresom koji nije bolest, ali može da uzrokuje mnoge bolesti, neprekidno se govori o tome da ga treba eliminisati ili njegove posledice svesti na minimum. Kako na izgled kože stres utiče u velikoj meri, došli smo na ideju da koncipiramo “antistres tretman” kombinovanog tipa koji će na najpotpuniji način odgovoriti aktivnom stilu života savremenog čoveka, kaže dr Nenad Stanković, vlasnik centra “Estera”.
U tretmanu se koristi kombinacija tri različita mezoterapijska koktela specifičnog sastava.

1
Smanjenje bora na čelu uz pomoć tri različita mezoterapijska koktela

Prvi je namenjen gornjoj trećini lica i predstavlja kombinaciju tri biomimetička peptida koji imaju dejstvo poput botoksa, deluju na mišiće, opuštaju ih i smanjuju bore.

U srednjoj trećini lica najveći problem predstavlja predeo oko očiju, podočnjaci, kesice i kolutovi… Na ovim mestima je uticaj stresa najvidljiviji, ali i posledice neispavanosti i užurbanog načina života. U toj zoni se koristi poseban koktel koji je namenjen navedenim indikacijama.

Na donjoj trećini lica tokom godina koža počinje da se opušta i to je ono što se, osim na vratu, najviše vidi. U toj regiji se primenjuje specijalan mezoterapijski koktel sa hijaluronskom kiselinom koja izuzetno brzo hidrira kožu.
– Važno je istaći da kokteli sadrže 72 aktivne supstance od kojih bih posebno izdvojio antioksidanse, ali i aminokiseline, vitamine, minerale, kao i biljne ekstrakte koji zatežu kožu, objašnjava naš sagovornik i naglašava da mezoterapijski kokteli sadrže antioksidanse koji deluju antistresogeno, pa samim tim popravljaju opšte stanje organizma.

Pages: 1 2