Naslovna / Bonus za dušu / Knjiga koja vas uvek vrati u pozitivno stanje
TAJNA
Ronda Bern
Knjiga koja vas uvek vrati u pozitivno stanje TAJNA Ronda Bern

Knjiga koja vas uvek vrati u pozitivno stanje
TAJNA
Ronda Bern

tajnaKada sam prvi put pročitala Tajnu, otvorila mi je “vrata globalne svesti” koja je sad već široko rasprostranjena: pozitivne misli i zakon privlačnosti. Nije bilo potrebno puno vremena da se ono što sam pročitala slegne u mom umu i da krene da se realizuje u spoljašnjem svetu.
Pronašla sam je sasvim slučajno, ili je ona pronašla mene. U pravom trenutku. U jako čudnom periodu života kada sam se nalazila zbunjena ispred velike prekretnice mog života. Uplašena kuda bih trebala da pođem, htela sam da izaberem sigurniji put. Baš tada, dobila sam ovu knjigu. I ono što je ona meni donela bilo je neprocenljivo – nadu, veru i ljubav.
Jedini put je bio onaj koji sam želela, a ono što do tada nisam znala, knjiga me je naučila – da sledim svoje srce, bez preispitivanja.
Danas, čitajući moju prvu listu želja od pre pet godina, jasno mi je da sam dobila sve. Sve što sam želela celim svojim bićem krenulo je ka meni onog trenutka kada sam bila svesna da je to moguće.
Vratim se Tajni s vremena na vreme, kada me ponese ta glupa ljudska navika zvana pesimizam ili nedostatak vere.
Ako ste vi, nekako slučajno zaobišli ovu knjigu u istraživanju pozitivnih vibracija, vratite se na početak. Može se desiti da se, u mnoštvu raznih tehnika i načina o kojima čitate da ostanete pozitivni, zagubite i zaboravite na osnovu. A Tajna je upravo to – knjiga koja će vas uvek vratiti u pozitivno stanje podsećajući vas na ono što je zaista važno.
P.S. Knjiga jeste zaista magična, i ako vas ona sama nije pronašla do sada, možda je vreme da pokušate da vi pronađete nju.

Preporučila: Izabela Rajić