Izbrišite posledice stresa sa svog lica LEPOTA SE ČUVA I NEGUJE

Izbrišite posledice stresa sa svog lica
LEPOTA SE ČUVA I NEGUJE

Nakon ovog tretmana na lice se nanosi lagani “Easy Phytic”, hemijski piling koji predstavlja kombinaciju biljnih i voćnih kiselina i uklanjajući površinski sloj kože stimuliše dublje partije podstičući ih na oporavak. Na kraju dolazi i umirujuća maska na bazi aloa vere koja opušta i dodatno hidrira kožu.

2

Umirujuća maska opušta i hidrira kožu

Dr Stanković ističe da je prednost “antistres tretmana” to što je minimalno invanzivan, komforan, bezbedan i što se različitim problemima na pojedinim regijama kože pristupa sistematično.
– Prve rezultate možemo da očekujemo već sutradan s obzirom na to da hijaluron hidrira kožu veoma brzo i lice počinje da blista. Najoptimalniji rezultati se očekuju nakon pet do sedam dana, a za dugotrajniji efekat preporučuju se i četiri vezana tretmana u periodu od pet do sedam, čak i deset dana. I naravno, iskrena preporuka su i tretmani održavanja koji se izvode jedanput do dva puta godišnje.
Lepota se ne održava samo spoljašnjim tehnikama i tretmanima, već su veoma važni i drugi faktori koji lepotu stimulišu iznutra. Da bi “antistres tretman” imao najbolji efekat, kombinuje se sa antistres jelovnikom, koji je baziran na citrusnom voću, orašastim plodovima i ribi.

3

“Antistres tretman” briše tragove stresa sa našeg lica a koži vraća sjaj

Naša koža je strog sudija i beleži naše loše životne navike, odsustvo fizičke aktivnosti, nedostatak sna, kaže dr Nenad Stanković. S druge strane, zdrave životne navike nas nagrađuju energijom, lepom i negovanom kožom, kao i životom punim zadovoljstva.

Tekst: Anđelika Rosić
Antistres misao