EFT tretman

Celodnevni grupni EFT tretman

Datum: 20. jun 2016.
Mesto: Beograd

eft Higijenu zuba održavamo svakodnevno, a uma? A um kreira našu realnost!
Pozivamo vas na popularne grupne EFT radionice “prolećnog velikog spremanja“.
Celodnevni grupni tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Neophodna higijena uma, naročito s proleća kada pravimo veliko spremanje u svom fizičkom prostoru, je više nego dobrodošla. Specifičnost rada je upravo rad u grupi jer se procesi dešavaju daleko brže i više mentalnih i emocionalnih opterećenja bude otpušteno.

Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije neophodno poznavanje EFT tehnike. Svakako ćete se posle 7-časovnog efektivnog rada na sebi osećati mnogo lakše, lepše i rasterećenije. Pogledajte kako izgledaju fascinantne energetske promene zabeležene pre i nakon celodnevnog grupnog tretmana na ovom linku.

Grupni tretman vodi: Jasmina Kovačev, međunarodni EFT ekspert i Master trener, coach za vrhunska dostignuća, Master META-Zdravlja i višestruki praktičar.
Jasminino bogato terapeutsko iskustvo će vam omogućiti da sigurno i bezbedno otpustite mnoge emocionalne i mentalne terete, bolna stanja ili da krenete da rešavate situacije koje biste voleli da su drugačije.

Više informacija i prijave na 063 160 8116 ili online.
Pogledajte utiske ranijih polaznika grupnog tretmana na ovom linku.