Zoran Volarić o transmisaonom isceljivanju KAKO SPOZNATI SEBE

Zoran Volarić o transmisaonom isceljivanju
KAKO SPOZNATI SEBE

Naš sagovornik kaže da transmisaono isceljivanje predstavlja unikatni pravac u svetu, potpuno novi način efikasnog kosmičkog isceljivanja. O daru koji je dobio pre tri godine, o načinima kako da spoznamo sebe ali i o knjizi koju piše, pričao je u ovom intervjuu

Kada i kako ste shvatili da posedujete dar isceljivanja?
– Pre tri godine na dan Svetog Vasilija Ostroškog osetio sam transformaciju kod sebe u vidu blagih senzacija koje su mi se te noći desile u telu. Taj dan sam se čudno osećao (pojačan mir i pribranost), iako toga tada nisam bio dovoljno svestan. Do januara 2014. godine nailazio sam na ljude i situacije koje su me upućivale na spoznavanje samog sebe i uočavanja promena pogleda na svet, kao da sam se bukvalno ponovo rodio. Početkom januara sam u rukama od lakta do vrhova prstiju osećao pojačanu energiju, odnosno toplotu (kao pegla) zbog čega sam izbegavao da se rukujem sa ljudima jer su odmah reagovali na toplotu i energiju koja ih je dotakla. Zatim je ta pojava prestala, ali sam dve noći zaredom bio izbockan (iniciran) kao iglama po celom telu, a sledećih meseci taj osećaj sam imao povremeno na temenu glave. U prvi mah nisam bio svestan šta mi se dešava ali sam bio prepušten i usledila je spoznaja kroz „razgovor“ u vidu božjih promisli otkrivajući mi postepeno značaj tog čina. Kroz konekciju dobio sam znanje univerzuma i spoznao koju misiju imam na planeti, spoznao sam svoj isceliteljski dar. Pored isceljivanja na fizičkom i mentalnom nivou, dobio sam i duhovnu, zbog čega će ubrzo uslediti knjiga koja je pisana iz konekcije na temu duhovnosti, odnosno kako spoznati sebe.

Zoran Volarić

Zoran Volarić

Po čemu se transmisaono iscjeljivanje razlikuje od reikija, bioenergije i drugih alternativnih pravaca?
– Transmisaoni iscelitelj ima mogućnost da „očitava“, odnosno skenira energetsko stanje tretiranih prijemom signala na svoje telo, kako energetskih tako i mentalnih, odnosno duhovnih. Prilikom skeniranja kroz osećaj dobija informaciju šta u stvari predstavlja pravi problem. Takođe, može pojedinačno delovati na bilo koji određeni organ u telu. Prilikom tretmana prijemom signala oseća celovito sve nivoe ljudskog ali i životinjskog organizma.

Šta podrazumeva skeniranje ljudskog organizma? Kako izgleda taj proces, praktično?
– Misaono se povežem sa osobom, a kontakt može biti uspostavljen direktno licem u lice, ili putem telefona, Skypa, Vibera, preko trećeg lica. Ukoliko se radi o mentalnim blokadama onda mi je potrebna direktna komunikacija, jer tada u kontaktu osećam uzrok na podsvesnom nivou i kažem osobi o čemu se radi, iako to u prvom momentu osoba nedovoljno razume. Daljim zalaženjem u srž problema pojašnjavam i „otvaram vidike“ da bi problem izašao na površinu i samim tim (kad izađe) ga je lako prevazići, jer znate sa čim se borite. Za takav rad potrebna je VERA u uspeh osobe kojoj se radi, i iskrenost koja nesmetano teče prilikom rada, jer osoba nema šta da izgubi osim problema koji je ograničava, nanosi bol i unosi nemir u duši. Važno je probuditi podsvest i ukloniti blokade koje su skrivene duboko u umu, a kojih su ljudi nesvesni i ne mogu ih prepoznati. Uzajamnom komunikacijom razotkriva se problem i primenom saveta koje upućujem dolazi do isceljivanja. Za vreme takvog rada istovremeno uspostavljam balans celokupnog organizma pa se osoba posle tretmana oseća rasterećeno, bez obzira na probleme koji su je zadesili. Što se tiče delovanja na fizičkom nivou ja primam refleksiju organizma osobe kojoj radim na sebe i tada bukvalno osećam sve energetske tokove u svom telu. Takoreći, osećam se kao osoba koju tretiram, tj. osećam sve energetske blokade i oštećenja pojedinih organa u telu, tako da nepogrešivo detektujem stanje celokupnog organizma. Tada osluškujem svoje telo, tj.astralno telo osobe koju tretiram, energetske tokove koji se odvijaju u njenom telu i saopštavam joj utiske koje osećam. Senzacije koje osobe osećaju prilikom rada su individualne, a mogu se javiti blagi trnci, hladnoća, toplota, zevanje, suze, smeh, veći unutrašnji mir… Prilikom tog „očitavanja“ ujedno otklanjam BLOKADE. U toku rada automatski uspostavljam krvni pritisak i dovodim ga u normalu, a pojedinačno mogu delovati na svaki organ koji se nalazi u telu čoveka (takođe i svog). Po intenzitetu bola koji osećam mogu znati koliko je pojedini organ „napadnut“ ili ugrožen. Svako skeniranje (a i tretman) je spontano i jedinstveno, a dužina zavisi od celokupnog stanja organizma tretiranog.

Antistres misao