Adel
MOJA ZAŠTITA OD STRESA JE MOJ SIN

Uspeh novog albuma. Nakon velikog uspeha prva dva albuma, bila je zabrinuta da nikada više neće uspeti da “napravi” tako kvalitetne pesme koje će ljudi voleti. Operacija glasnih žica 2011. godine još više je doprinela njenom stresu i samokritičnosti. Ipak…
– Kao da je “mama” stanje učinilo sve da slavu i uspeh sa kojim se svakodnevno nosim izdržim mnogo lakše nego ranije. Moj sin je kao neka vrsta “uzemljenja”. Iako osećam umor, njegovo prisustvo me vraća na zemlju. Dakle, osećam se prilično izbalansirano i zbog toga osećam zahvalnost. Ljubav koju osećam prema Anđelu je dirljiva i ogromna. Oduzima mi dah saznanje da nekoga toliko mogu da volim. To je ono što sam celog života tražila. Anđelov otac, moj partner, takođe me čini srećnom. Ali mama ću biti zauvek, bez obzira na sve i ta ljubav će uvek biti prisutna.

adel 02
Nisam razmišljala da će mi to što tražim doći kad rodim dete

Ljubav njenog života. Nova pesma Sweetest Devotion inspirisana je ljubavlju koju Adel oseća prema svom trogodišnjem sinu. Dečji glas koji se čuje u pesmi je njegov.
– Uvek sam tražila to osećanje koje mi on sada daje, tražila sam inspiraciju možda na pogrešnim mestima, ne pomišljajući da će mi to što tražim prosto doći kada rodim dete. On je moj mali anđeo, koji je došao da me spase, i uspeo je – pogodio me je kao neka vrsta eksplozije. Počela sam drugačije da posmatram sebe i svet oko sebe. On me je naterao da shvatim šta je to što kod sebe volim i ne volim. On je ljubav mog života.

Tekst: Marina Manga

Pages: 1 2