Adel
MOJA ZAŠTITA OD STRESA JE MOJ SIN

Priprema novih pesama britanske zvezde Adel (Adele Laurie Blue Adkins) tekla je sporo, ali se isplatila. Za samo dve nedelje, album pod nazivom 25 prodat je u više od dva miliona primeraka, a spot za pesmu Hello je oborio rekord gledanosti na youtube-u

Nakon pauze od tri godine, Adel se vratila na muzičku scenu kao mama trogodišnjeg sina Anđela (Angelo), koji je, kako sama kaže, zaslužan za nastavak njene karijere, jer da nije njega, pitanje je da li bi ikad više pevala.

Roditeljstvo i karijera nisu laki zadaci. Adel se budi rano, što nije specifično za glamurozan život zvezda, ali ona u tome uživa jer je budi njen sin.
– Budna sam od šest ujutru tako da sam uveče prilično umorna, ali se osećam predivno. Nisam pod stresom, stvari koje su me nekada izbacivale iz takta, danas na mene više ne utiču. Manje obraćam pažnju i na stvari koje ne mogu da promenim. U životu morate imati prioritete, posebno kada rodite dete.

Jeste teško, ali je fenomenalno. Adel kaže da slava menja ljude i da se uvek plašila da će se tako nešto i njoj desiti.
– Nekada se moj sopstveni svet vrteo isključivo oko mene, ali sada je vreme da se vrti oko mog sina. Sve je drugačije, slava me ne ugrožava, ne osećam napetost, a ono što je najbitnije je moje dete. Kada postanete mama, fokus se prebacuje na dojenje, ishranu, raspored spavanja, vaspitanje. Roditeljstvo je za mene kao nova lekcija o stresu – šta je važno, a šta ne…

adel 01
Muzika u drugom planu: U životu morate imati prioritete, posebno kada rodite dete

Na prvom mestu – dete, na drugom – muzika. Talentovana britanska zvezda neverovatnog glasa priznaje da je dolazak Anđela na svet promenio njen pogled na život, na to kako vidi sebe i svet oko sebe.
– Svuda ide sa mnom. On je prva osoba koju vidim ujutru kada se probudim i poslednja noću, pred spavanje. Za njega uvek imam vremena koliko god mu je potrebno. To je i jedan od razloga zašto sam muzičku karijeru stavila u drugi plan. Anđelo mi je važniji od muzike. Njegovo rođenje promenilo me je u svakom mogućem pogledu. Desilo se nešto mnogo veće i značajnije od mene same. Uvek sam čeznula za tim osećajem, ali nisam bila svesna šta je tačno to što želim. Njegovo postojanje me je nateralo da razumem i prihvatim sebe, baš onakvu kakva jesam, sa vrlinama i manama.

Pages: 1 2