5 strategija kako da postignete balans u svom životu
OTKLJUČAJTE VRATA SVOJE DUŠE

Meditacija. Čak i ako sebi “date” samo 10 minuta dnevno za meditaciju, napravili ste veliki korak. Izaberite doba dana, a zatim ne posustajte narednih 40. Ako možete da izdržite da meditirate 10 minuta dnevno, 40 dana zaredom, bićete zapanjeni promenama u vašem svakodnevnom raspoloženju, ali i unutrašnjim mirom koji ćete na ovaj način uspeti da postignete!

pilates
Kada je telo zadovoljno i um je opušteniji

Briga o vašem telu. Bilo da je reč o seksualnom zadovoljstvu ili je u pitanju dobar trening, obrok koji vam je prijao, vožnja biciklom ili razgibavanje, budite sigurni da će te aktivnosti obezbediti vašem telu neizmernu radost jer su one sastavni deo uravnoteženog života. Ne samo da ćete se na ovaj način osećati fizički bolje, već će i vaš um biti daleko opušteniji.

Samo za mene. Svima nam je potrebna redovna doza vremena koje je “samo naše”. Ali, kako ga “uloviti? Kako u moru obaveza i na poslu i kod kuće pronaći bar pola sata koji će biti isklučivo posvećeni nama. Možda možete da ustanete 30 minuta ranije, ili da se dogovorite sa svojom porodicom o tome da vas pola sata u toku večeri ostave na miru jer želite da se posvetite nečemu što vama prija. Većini ljudi to zaista nije ni malo jednostavno, ali – ko hoće, nađe način… Zar ne?

Šta je od ovih stavki vaš najveći problem? Razmislite i pronađite način da to izmenite. Kad se ozbiljno pozabavite time, shvatićete da to i nije tako teško.

Tekst: Anđelika Rosić

Pages: 1 2