Naslovna / Kolumne / Dragana Pavliček / Zakon privlačenja
Kako da nestane ono što ne želite
Zakon privlačenja Kako da nestane ono što ne želite

Zakon privlačenja
Kako da nestane ono što ne želite

Što više mislite o nečemu, to više to koristite, bilo da je to ono što želite, ili ono što ne želite. Zakon privlačenja reaguje na korišćenje i dodaje još više, pa tako lako ono što koristite uvećavate i širite u svom životu

Ako imate nešto što ne želite u svom iskustvu, jedini razlog što je još tu je taj što o tome razmišljate, što to koristite.
Ako imate nešto što volite, a ne koristite, Zakon kaže, da sve što se ne koristi biva oduzeto. Tu su talenti, tu su vrednosti, tu su pokloni, tu su osobe, znanja…
Da bi nešto bilo, postojalo u vašem iskustvu, mora biti pokrenuto korišćenjem, razmišljanjem ili delovanjem. Što više koristite određenu temu za razmišljanje, to više to osećate, što više to osećate, to više razmišljate.. i tako u krug, uvećavate, uvećavate, širite… Sve na šta usmerite svoj um RASTE a sve što zapostavite, smanjuje se i nestaje.

Ako neko ima znanje koje ne koristi, onda mu se to znanje oduzima, postaje beskorisno i bledi… ako neko ima veštinu koju ne koristi, ona se gasi… Ako neko ima neku lošu osobinu i prestane da je koristi, i ona nestaje.
Da bi nestalo nešto što ne želite, prestanite to da koristite. Pošto uvek mora nešto da se koristi, jer je konstantno nešto uključeno, nema isključenja… onda znate da je bolje da koristite ono što želite.
Tako, ako vas nešto iritira u iskustvu, ako vam neke stvari ne idu, uključite samo ono što želite, i usmerite svoju pažnju ka drugim dobrim stvarima ove neželjene će se sve manje ukazivati i postepeno nestajati.

Imate dug, prestanite da razmišljate o dugovanju, preusmerite se na razmišljanje o prihodima… tako ćete nakon određenog vremena primetiti da ste dugove lako otplatili i da ih više nemate u iskustvu. Da vam se prihodi uvećavaju, jer kao što rekoh, uvek širite i uvećavate ono što koristite. Ako ne koristite svoje telo, i ono će postepeno da slabi. Zato je potrebno da ga maksimalno koristite.
Kod sebe i drugih, koristite vrline, kvalitete, pozitivne strane, to radite sa svime što mislite da je dobro, i pratite osećaj jer on govori više od reči jeste li uključili željeno.

Jer tok u koji ugazite, postaje bujica, a onaj koji ne koristite – ustajala voda koja ispari.

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut
Izvor: zakonprivlacenja.com

Pročitajte još: Tajna 17 i 68 sekundi