Upoznajte svoje anđele

Vanja Savić
Upoznajte svoje anđele

Prijateljstvo između ljudi i anđela provejava kroz vekove. Oni su beskrajna bića Božanske ljubavi i milosti i njihov zadatak je da nas čuvaju i vode kroz različite životne situacije. Pojavljuju se kada im se obratimo ali i onda kada se najmanje nadamo: u teškim životnim događajima i okolnostima. Anđeli egzistiraju na frekvencijama koje možemo prevesti u boje, tonove i osećaje. Sa njima se možete igrati, smejati i kreirati ono što vaše biće želi i ono o čemu sanja.

Oni su glasnici vaše duše i pokazuju vam njenu svetlost i stremljenja.Verujem da ste gotovo svi vi imali susrete sa anđelima, ali možda niste prepoznali da su to bili oni. Kada ste besciljno plutali u moru strahova i briga, oni su vas vodili do luke mira. Godinama ste imali planove koji nisu uspevali, a onda, odjednom sve je počelo da se ostvaruje – tada su vam oni pokazivali put. Bili ste tužni, žalosni i bolesni i sve to je nestalo kao rukom odneseno… Vaši nebeski lekari su vas iscelili.

Postoji bezbroj načina na koje vam se oni, vaši svetlosni prijatelji ukazuju: kroz neobične, predivne mirise, koji dolaze niotkuda, kuglice raznobojne svetlosti, iskričavu izmaglicu, treperavu svetlost različitih boja. Možete čuti nežne i tople glasove koji vas usmeravaju, nebesku muziku i poruke koje dolaze iz univerzuma ili vašeg unutrašnjeg bića. Ako idete ulicom, možete nalaziti pera i novčiće, videti anđeoske oblake, koji vam govore da ste na pravom mestu. Ako vam neznanac pruži pomoć kada vam je najpotrebnija, znajte da su ga anđeli usmerili ka vama. Anđeli vam šalju knjige u kojima nalazite potrebne odgovore ili u rečima melodije koju slušate.

Kako prepoznati prisustvo anđela u svakodnevnom životu

Anđeli su svuda oko vas i uvek prusutni. Odvojite vreme za njih i dopustite im da budu deo vašeg sveta. U miru i tišini vašeg bića podižu vam se vibracije i otvaraju nevidljiva vrata za njihov dolazak.

Pošto oni govore i kroz vaše srce, nepogrešivo ćete znati da su to oni, vaši čuvari, vodiči i iscelitelji. Pozovite ih glasno ili u sebi i zamolite za pomoć i vođstvo, a onda im predajte sve što želite, ne očekujući da to reše na određeni način, vašem umu blizak.

Dozvolite im da vas vode i osvetljavaju vašu životnu stazu. Kada jednom prepoznate i osetite njihove poruke i smernice, više nikada ništa neće biti isto. Uvek ćete se osećati zaštićeni i nećete biti usamljeni. U prijateljstvu sa vašim anđelima otkrivaćete delove sebe koje ste potisnuli i blokirali, radovaćete se životu i malim stvarima koje ga čine. Imaćete inspiraciju, vođstvo i hrabrost da uradite ono što vam se činilo nemogućim. Više, duhovne sfere i Peta dimenzija neće biti daleke. U ruhu vašeg ovozemaljskog postojanja mnogo toga će postati dostižno.

Kroz vaša iskustva, korak po korak, anđeli će vas voditi tamo gde je najbolje za vas. To može biti novo mesto življenja, bolji posao, novi projekat, optimalno zdravlje ili novi partner.

Čarolija njihovog prisustva i dodira ispuniće svaku vašu ćeliju bezuslovnom ljubavlju i iscelićete sve stare rane.

Kada otvorite vaše duhovno srce, raširićete svoja krila i u društvu sa vašim božanskim prijateljima otići sa radošću i lakoćom u nove prostore svesnosti i postojanja.

Ukoliko želite više da saznate o anđelima, pogledajte ovaj link – Interaktivna radionica Anđeli u srcu – Jesen u energiji anđela