Naslovna / Otvoreni um / Bez granica / Uživajte u čudesnoj kosmičkoj simfoniji
Povežite se sa svojim anđelima
Uživajte u čudesnoj kosmičkoj simfoniji Povežite se sa svojim anđelima

Uživajte u čudesnoj kosmičkoj simfoniji
Povežite se sa svojim anđelima

Veliki i redak kosmički događaj polako se približava: Super veliki crveni, plavi mesec (SUPER BIG BLOOD BLUE MOON). Zadnji put se dogodio 1866. i ponavlja se otprilike svakih 150 godina.

Super veliki crveni, plavi mesec pojaviće se posle zalaska sunca 31. januara 2018. Ova čudesna kosmička simfonija moći će da se prati golim okom u Severnoj Americi, Aziji, Australiji i na Srednjem Istoku.

Super mesec znači da će biti najbliži našoj planeti i izgledaće mnogo veći nego obično.

Zračiće plavom svetlošću, pojava koja se dešava kada dogode dva puna meseca u jednom kalendarskom. Prvi puni mesec je bio u noći 1. januara, a sada, u istom mesecu, 31. januara je drugi. Crveni mesec se pojavljuje u vreme potpunog pomračenja, kada se Zemlja nalazi između njega i Sunca i on je u njenoj senci.

Ovaj kosmički događaj je značajan za univerzum, a posebno za nas. Naše nebo će biti ispunjeno arhanđelima, milionima anđela i višedimenzionalnim frekvencijama duhovnih energija i svetlosti.

Ovo zemaljsko i kosmičko vreme pomračenja je veoma važno i treba ga provesti u meditaciji od zalaska sunca, oko ponoći i posle ponoći, jer će trajati 24 sata. Potrebno je da se svesno otvorite za više frekvencije sa kristalno – jasnom namerom: da se povežete sa anđelima i arhanđelima kroz tu višu simfoniju intradimenzionalne svetlosti.

 ☆ ANĐELI MIRA i ARHANĐEO URIJEL

Povezujući se sa njihovom crvenom svetlošću možemo ostvariti duboki unutrašnji mir, oslobađajući se ljutnje, besa i strahova. Pomoći će nam da  pronađemo rešenja za lične  i profesionalne probleme i sukobe i povratimo nadu u novo i bolje sutra. Ovi anđeli nas upućuju u musterije treće dimenzije i materijalnog sveta. Uče nas da razumemo i šta znači biti pomoć  za druge i kako taj humani akt menja ovaj svet, donoseći mir i harmoniju među ljudima.

Frekvencija crvene svetlosti donosi svetlost onima koji se osećaju izgubljeno, napušteno, odbačeno, prevareno… Njene vibracije vraćaju nadu i snagu da nastave tamo gde su stali i osmisle svoje postojanje.

☆ ANĐELI VODIČI i ARHANĐEO GABRIEL

Sa ovim anđelima i Arhanđelom Gabrielom možete ostvariti komunikaciju, dobiti vođstvo i svesno kreirati svoj put duhovnog života. Njihova narandžasta svetlost svojim vibracijama može aktivitati kreativnost i kreativne ideje u vama i otvoriti vam kapije jednog potpuno novog sveta. Može stimulisati i pokrenuti beskrajnu radost i zadovoljstvo za kojima žudite i dati vam novu vitalnost i snagu. Ako budete dovoljno spremni, možete doživeti otkrovenje i prepoznati nepoznate razloge zbog kojih vaš život ide u neželjenom pravcu. Mogu vas voditi da povratite motivaciju i inspiraciju i krenete u inicijativu za ostvarenje vaših planova. Uz njihovu pomoć videćete veću sliku vašeg zivota, a možda i svrhu vaše duše.

☆ANĐELI SVETLOSTI, MUDROSTI i ARHANĐEO DŽOFIEL

Frekvencije njihove zlatno – žute svetlosti mogu probuditi u vama uspavanu mudrost i duboko razumevanje vas samih i sveta oko vas. Njeni vibratorni talasi vas mogu jednostavno i lako povezati sa vašim Višim ja, duhovnim vodičima i anđeoskim svetom. Ljudima koji su imali teška i bolna životna iskustva i događaje i čije su duše doživele razdvajanje svojih segmenata mogu pomoći da se ti fragmenti brzo povežu i vrate u stanje jedinstva. Ovi anđeli mogu vas voditi u ostvaranju kreativnosti na različite načine i kroz određene forme, otklanjajući nisko samopouzdanje i vraćajući jasnu mentalnu precepciju svega.

 ☆ ANĐELI ZAŠTITE i ARHANĐEO MIHAJLO

Oni vam frekvencijama svoje plave svetlosti mogu pomoći da se oslobodite strahova i sumnji u svoje sposobnosti i duhovne darove koji vam pripadaju po rođenju. Uz njihovu podršku ojačaćete veru u sebe i Stvoritelja. Vodiće vas putem najdubljih istina i kosmičkih principa, otkivajući vam duboka i komleksna duhovna znanja. Plava svetlost predstavlja snagu vere i volje. Svojim uticajem na ego omogućava da se on povinuje Božanskoj volji. Plava svetlost svojim vibracijama može da vas osnaži da vidite stvari i ljude onakvi kakvi jesu, da govorite svoju istinu i delate u skadu sa njom.

☆ ANĐELI INTUICIJE, MISTIKE i ARHANĐEO RAZIEL

Ovaj čudesni arhanđeo i njegovi anđeli su čuvari najtananijih tajni univerzuma i misterija. Njihova indigo plava svetlost svojim vibracijama može da vas oslobodi negativnih razmišljanja, emocionalne nestabilnosti, opsesija, fobija i neracionalnih mentalnih obrazaca. Uz njihovu pomoć možete prepoznati nežne impresije koje imate i kroz njih razvijati telepatske sposobnosti i duhovne darove ili čula. To su jasno viđenje, slušanje, osećanje i intuicija koji predstavljaju unutrašnja znanja koja dolaze preko anđela. Frekvencijama indigo plave svetlosti otvara se komunikacija sa višim spiritualnim svetovima i kroz nju čujemo i razumemo tajne koje nam oni šapuću.

Ovaj veliki tro-događaj u univerzumu u stvari predstavlja balansiranje postojećih polariteta kroz vibracije svetlosnih fotona koji će našu planetu i nas obasjavati.

Moja topla preporuka je da i ako niste u mogućnosti da vidite tu rapsodiju energije i svetlosti MEDITIRATE i PLEŠETE sa ANĐELIMA. Svojom željom i namerom pomerate nevidljive granice koje vas blokiraju… i idete dalje ka veličanstvenoj, božanskoj svetlosti čija ste iskra.

JER TO I JESTE VAŠA BOŽANSKA SVRHA.

Vanja Savić
kouč anđeoskog vođstva i iscelitelj anđeoskim energijama