ALIsa Astro ćoše Neptun kaže da je važno da gledamo u visine

ALIsa Astro ćoše
Neptun kaže da je važno da gledamo u visine

Koliko god je putovanje bilo kratko, osećaj da sam nešto zaboraviala nekako ostane. Utisci se mešaju, sve dok se ne osuši veš koji odmah pere mašina. Treba sad nastaviti tamo gde sam bila pre dva dana. Od frižidera valja početi. „Može kafa prvo…“

Evo i tabelice:

Neptun

“Mjeseeeec!” Ako dobro otpevam, možda će me Brega uzeti u svoje kulturno umetničko društvo. Uh, što bi to bilo fino…

Tumačenje:

MESEC je 11. i 12. decembra u Blizancima. Čim uđe u znak (10.12. uveče) gradi opoziciju sa Merkurom koji 9. 12. ulazi u Srelca. Ovo nije baš najbolje mesto za Merkura…  Majke i deca. Sukob zbog škole, učenja, ili nekih nezgodno izgovorenih reči. Još ako to treba da rešava  razredni starešina (Jupiter u Jarcu), onda je dan potpuno propao. “A zašto nisi odmah rekao (rekla), razrednom, nego kriješ, koga kriješ?” Situacija lako može da bude sledeća: čuvajući druga (Blizanac – dva ista), dete preskoči da kaže nešto, a posle se vadi na staru foru: “On je prvi počeo”. Ovaj aspekt odraslima donese nervozu – dvoumljenje i promene raspoloženja. Razdražljivost. Neveste i sve žene koje planiraju porodicu, doživeće neko mešanje stara majke u to kako da se odnose prema toj temi. Devojke i slobodne žene uhvatiće sebe u samokritici, proveri emocija.

-12. decembar – opozicija sa Suncem – pun Mesec.

Ne može dalje od punog. Sledi opadanje i smirivanje. Svaka opozicija je dobra, zato što se nešto jasno vidi – kao pun Mesec.