revizija

Tehnike samopomoći
Menjajte svaki delić svog života koristeći reviziju!

Sve naše životne manifestacije u sebi nose određen kvalitet osećanja. Ta osećanja su energija koja nas pokreće i navodi na određena fizička iskustva. Zbog toga što nešto doživimo emocionalno i osetimo fizičkim čulima, mi napravimo kolotečinu, kanal kroz koji teče naša energija. I onda ta kolotečina postaje šablon našeg iskustva ponavljajući se sa raznim ljudima, na raznim mestima, a sve sa poukom da je priča ista, samo su glumci drugi i scenografija se menja. I to sad znači da se urezani kanali, kolotečine određene priče često ukazuju i dok ih mi ne promenimo, neće biti drugačije manifestovane.

Da bih to vama praktično predstavila podsetiću vas na par vaših segmenata života u kojima dominiraju kolotečine.

  • stalno kasnite,
  • nikad nemate dovoljno para,
  • uvek se raspravljate na jednu temu i tu vas stalno povrede,
  • niko vas ne razume, pa šta god da kažete protumači se drugačije
  • uvek nalazite slične partnere…

Da ne nabrajam šta se ponavlja u vašem životu skoro svakog dana ili periodično.

Evo jednostavnog načina da menjate svoj život.

Ali ovaj način zahteva doslednost i praksu. Ovo je način koji radi odmah ali se mora svakodnevno primenjivati.

Zato je najbolje napraviti podsetnik u telefonu dok ne steknete naviku. REVIZIJA svako veče pred spavanje.

Kako to učiniti davno je preneo čuveni Nevil Godard. Taj čovek je ukazao na sposobnost našeg uma da se preprave (poprave) stvari u njemu. On je to zvao REVIZIJA.

revizija 1

Revizija znači vratiti se mentalno na ono što se nam se nije dopalo u tom danu i mentalno to popraviti, kao da se desilo onako kako bi izgledalo da se odigrala moja željena verzija dogadjaja.

Evo primera:

Iznervirali ste se zbog gužve u saobraćaju. Bili ste besni jer vas je ta nemarna osoba koja je blokirala normalan saobraćaj dovela u poziciju da ponovo kasnite na posao. A i onako stalno kasnite, pa sad ponovo treba da se pravdavate i kolegama i  pretpostavljenom…  a to je uvek neprijatno. I tako ste bili ljuti, besni zato što vam je neprijatno što stalno kasnite i morate da se pravdavate.

Pages: 1 2