želja

Tehnike samopomoći
Kad se javlja želja

Svi mi imamo neke želje, nekad ih imamo toliko da se osećamo nemoćnim. To je zato što nismo dobro razumeli odakle nam želja i kako ona nastaje, a nismo dobro razumeli i šta nam te želje govore. Odakle nam te želje? Kako se javljaju u našem UMU?

S obzirom da smo bića koja sebi trasiraju put života, vrše pomake svesti, naš um služi kao prijemnik i predajnik signala našeg Izvora. Volim da kažem “moja duša”, “Izvor”, “moja srž” i sl, dok će mnogi reći Bog. Ma kako zvali Tvorca, mi samo i jedino sa njim imamo ko-kreaciju, to jest mi jedino kroz vezu sa Tvorcem imamo vezu. Spoljašnjost je refleksija, ogledalo, ispoljen kvalitet te veze.

Ako shvatate da se vama nikad slučajno ne dešava želja, nikad ništa niste slučajno poželeli, već ste negde primili signal koji je u našem umu izazvao tu želju. Mi to onda osećamo kao nedostatak u svetu refleksije fizičkog iskustva, jer se iz te duhovne perspektive ne vide kreacije dok se sa njima ne složimo sa povratnim signalom. Naša fizička realnost ne može pokazati ništa drugo do nedostatka te željene slike, jer stvoreno je još u nefizičkoj dimenziji i zbog toga što je potrebno da sa Tvorcem postignemo vibracionu usaglašenost ili dopuštanje, da primimo ostvarenost želje.

Zelja 1

Tako mi prvo vidimo taj nedostatak u reflektovanoj realnosti i ne razumemo da je to normalno, jer u nama se rodila želja, jer nam je duša poslala signal da je to ono što je spremno za nas. I sad evo da vidite kako bi to na praktičnom primeru izgledalo:

Idem gradom i odjednom ugledam  predivnu ugaonu garnituru i poželim da je imam. Želja se rodila. Znači to je meni moja duša rekla:

„Hej, pogledaj, ova garnitura je tvoja, super izgleda u tvom prostoru, kupi je, baš  je po tvom ukusu. Tvoja je :D“

A ja iz ove perspektive tužno kažem:

„Jao, što je lepa garnitura, ovakvu ja želim, ali nemam para, skupa je… baš sam tužna, ko zna da li ću ikad moći da je kupim.“

A duša na to odgovara:

„Hej, je l’ me čuješ, to jeste tvoja garnitura, ne misli na pare, ja znam kako, prepusti meni… samo se ti prepusti, ja sam tu da ti kažem da je to već prisutno, samo se podudari sa mnom, prati vibraciju, prati moje signale i videćeš da je lako… nije tvoj posao da razmišljaš kako, već je tvoj posao da šteluješ svoj signal na osećaj koji prepoznaješ to ostvarenje… raduj se, oseti uzbuđenje, vidi je kući… koristi svoj um da vidiš i osetiš to što sam ti obezbedila… Čuješ… podiži vibraciju, prati signal moj.„

Pages: 1 2